Hvilke butikker bære lavt priset flanell laken?

November 7

Hvilke butikker bære lavt priset flanell laken?

Flanell kan spore sin opprinnelse til så tidlig som 1500 i Wales. Laget av en ren-veve bomull, er flanell børstet eller carded for å produsere en myk overflate og opprette luftlommer for varme. Disse kvalitetene gjør flanell en favoritt for sengetøy i lange vintermånedene. Mens entusiaster av flanell laken kan finne dem i ulike grader av vekt og mykheten i butikker, tilbyr noen steder pakker som er litt mer overkommelig.

JCPenney

Som i 2011 bærer JCPenney to merkene flanell laken salg priset under $80. Sealy beste tilpasning! er tilgjengelige i ni farger. Laget av 100 prosent bomull, hver twin, full, har dronning og konge sett montert arket, flatt ark og pillowcase(s). Angi prisene varierer fra $49.99 til $79.99, avhengig av størrelse.

MICRO FLANELL laken har ingen krymping med rask-vask og rask tørt kvaliteter. De er laget av polyester og kommer i 11 farger. Hver twin, full, dronning og konge sett har montert arket, flatt ark og pillowcase(s). Prisene varierer fra $39.99 til $69.99 avhengig av størrelse, som i 2011.

Sears

Sears bærer to flanell arks merkevarer priset under $80. Den solstråle trykt flanell laken varierer fra $39.99 til $79.99 avhengig av størrelse. Kundene kan velge mellom fire diverse vinter-tema oppskrifter i twin, full, dronning, konge og California kongen senger. Hvert sett inneholder en flat ark, montert laken og pillowcase(s). Andre utvelgingen fra Sears, kanonen flanell ugle ark angitt samling, er tilgjengelig i full størrelse bare for $29.97. Prisene er gjenspeiler 2011 priser.

Bed, Bath & Beyond

På Bed, Bath & Beyond, kan kunder velge mellom tre forskjellige flanell ark sett priset under $80. Solid flanell ark Set er det rimeligste alternativet, tilgjengelig i tomannsrom og full størrelser for $19.99 og $39.99 henholdsvis i 2011. Disse settene er laget av 100 prosent bomull og inkluderer montert arket, flatt ark og pillowcase(s). De Micro flanell Solid ark settene, laget av 100 prosent polyester, finnes i twin og full størrelser for $29.99 og $39.99, mens Palais Royale flanell ark settene er 100 prosent bomull og tilgjengelig i dronning, konge og California Kong størrelser for $79.99 hver i 2011.

Rabatt butikker

Rabatt butikker kan også gi rimelig flanell laken i en rekke alternativer. På hjem varer, for eksempel er designer ark tilgjengelig for opptil 60 prosent av prisene. Marshalls tilbyr sengetøy for opptil 60 prosent av prisene pålagt av avdeling og hjem butikker. Marshalls arbeider spesielt med leverandører året i stedet i endringen av årstidene for å gi kunder de beste tilbudene. TJ Maxx er en annen rabatt butikk som tilbyr hjem mote under tradisjonelle priser. Hver av disse butikkene bærer ulike varer på forskjellige steder, så det ikke er mulig å handle online. I stedet, kunder oppfordres til å hyppig lokasjonene nærmeste dem og kjøpe fra valgene tilgjengelige. Butikkoversikt er tilgjengelig på hver av hjem varer, Marshalls og TJ Maxx nettsteder (se ressurser).