Hvilke bolig isolasjon

December 19

Hvilke bolig isolasjon

Med økende bekymringer om kildene til energien som kreves for å opprettholde vår levemåte, har viktigheten av energisparing aldri hatt mer oppmerksomhet. Hjem isolering kan ikke bare spare huseiere og leietakere betydelige penger, men det kan også hjelpe bevare våre dwindling energiressurser. Bolig isolasjon er vanligvis klassifisert komposisjonen (glassfiber, cellulose, etc.) eller sin form. Her vil vi undersøke de fire grunnleggende formene: teppe eller batt, løs fylle, flytende skum og stive styret og discusstheir potensielle komposisjoner.

Teppe eller Batt isolasjon

Batts og ruller av isolasjon er tilgjengelig i bredder som samsvarer med mellomrom mellom veggen studs og gulvet og taket bjelkene. En batt er egentlig et teppe som har blitt kuttet i kortere og enklere å håndtere lengder, vanligvis 48 eller 94 inches. Tepper er lenge kontinuerlig ruller av isolasjon. Materialer brukt i teppe og batt isolasjon er glassfiber, mineral ull, naturlige fibre og sau ull. Isolasjon er vanligvis overfor papir som fungerer som en damp og luft flyt barriere og gjør installasjon lettere. R-verdien avhengig av både materialet og tykkelse. Glassfiber tepper og batts gir US Department av energi (USDE) en R-verdi på 11 3 1/2-tommers tykkelser til en R-verdi på 38 for 12-tommers tykkelser.

Løs fylle isolasjon

Løs fylle isolasjon består av små partikler av isolerende materialer vanligvis installert ved å blåse det i åpne områder som loft eller lukket hulrom som ferdig vegger. Det har fordelen i samsvar til en figur, og er godt egnet for ettermontering eksisterende strukturer. Materiale brukt for løs fylle isolasjon er cellulose, glassfiber og mineral ull. Som med batt isolasjon, avhengig R-verdien materiale og tykkelse. Den USDE priser cellulosevatt på 3,2 til 3.8 R-value/tomme, glassfiber 2.2 til 2.7 R-value/tommer og mineral ull 3.0 til 3.3 R verdi/tommer.

Flytende skum isolasjon

Flytende skum isolasjon kan sprayes på overflater, injiseres i hulrom eller helles. Når flytende skum er blandet med en skummende agent utvides den, legger til tykkelsen til isolasjon, samt fylle noen hull der det er injisert eller helles. Skum selv ligner som puter og madrasser. Skum som brukes er av fire grunnleggende typer: polyuretan, sementbaserte (sement basert), polyisocyanurate (herdeplast plast) og fenoliske (fenol-formaldehyd). Ifølge USDE gir evne til skum å trenge hver lille hulrom dem to ganger på r-verdi på batt insulations.

Stive styret isolasjon

Stive styret isolasjon er paneler laget av skum eller fibrøse isolasjon. Stivt skum bord isolasjon er ofte installert utsiden av nye vegger før fasader, men det er egnet for alle områder av et hjem. Den installeres av kvalifiserte fagfolk, for best resultat. Den er laget av isopor, polyuretan eller polyisocyanurate materiale. (Polyisocyanurate er en herdeplast plast). Stive glassfiber eller mineral ull paneler brukes primært for isolering kanaler og hvor toleranse for høye temperaturer er viktig. R-verdiene stive styret isolasjon, avhenger av deres tykkelse og komposisjon.