Hvilke andre epletrær vil en McIntosh Pollinate med?

March 14

Hvilke andre epletrær vil en McIntosh Pollinate med?

Noen arter av frukt treet kan self-pollinate for å produsere frukt. McIntosh apple er ikke en av dem. Ifølge Washington State University krever epler og pærer søte kirsebær deling for å produsere frukt. Deling må skje mellom forskjellige kultivarer av epletreet for å lykkes, om overføringen skjer gjennom kontakt av bier, sommerfugler, fugler eller luften selv. Plante epletrær ikke mer enn 100 fot fra hverandre for å sikre deling, og ikke bruker insektmidler som kan drepe biene samtidig blomst.

Fuji Apple

Fuji apple trær vokser i alle regioner hvor McIntosh vokser, som er hovedsakelig i USDA hardførhet soner 5 til 8. Deres blomstrende perioder overlapper, som hjelper garanterer god deling. Fuji trær produserer en skarp, fast frukt med en middels tykt hud og gode smaken for å spise, mens McIntosh er mer terte og brukes for matlaging.

Braeburn Apple

Braeburn epletrær vil også kryss-pollinate McIntosh. Hvite blossoms i kan falle sammen med McIntosh og to trærne er vanskelig å si fra hverandre i blomstring stadiet. Når fruiting, synes McIntosh epler å ha en tynnere, blankere, rød-grønn hud, mens Braeburn har en mørke steg farge. Braeburn frukt er like gode for matlaging, steking med kjøtt og snacking.

Honning skarpe Apple

Honey skarpe epletrær kryss-pollinate med McIntosh. To trær er ganske forskjellige i utseende, med McIntosh blir lavere og bredere og honning skarp blir mer smale og høye. Honning friske blomster er farget og flekkete med rosa, kontrast med Mcintoshs ren hvit. Du vil teller deg heldig å ha disse to trær i samme frukthagen. Honning skarpe epler kan vokse til størrelsen på en softball og tre av dem kan gjøre en utmerket, 9-tommers pai.

Blomstrende Crabapple

Blomstrende crabapple vokser i popularitet som en pollinator for epletrær. Sin blomst tid er relativt lang og utrolig overdådig, tiltrekke bier og andre pollinators i stort antall for en lengre periode. Treet er lav, bred form og langsom vekst vane gjør den ideell for planting blant annet frukthage trær. Whitney, Dolgo og Manchurian blomstrende crabapples er blant kultivarer anbefalt pollinators ved Washington State og USDA.