HVAC Duct Mold behandling

June 11

HVAC står for oppvarming, ventilasjon og air condition og er en samlebetegnelse for enhver teknologi som betjener disse funksjonene. Fordi HVAC-systemer direkte luftstrøm i hele hjemmet, er det alltid viktig å sørge for at HVAC apparater ikke innføre noen partikler eller forurensninger i ditt hjem som kan forårsake helseproblemer for din familie eller dine kjæledyr. Former, for eksempel kan vanligvis vokse i ulike deler av HVAC systemet, så regelmessig renhold er nødvendig for å beskytte familiens helse.

Mold i HVAC-systemer

Mold finnes nesten overalt i naturen, men fortsatt trenger ideelle vekst vilkår for å danne en faktisk mold kolon. Luftbårne muggsoppsporer må lande på et fuktig miljø for å danne faktisk synlig muggvekst. Så hvis du ser muggvekst på et HVAC apparat, fungerer det ofte som en indikasjon på at det er ekstra fuktighet på at apparatet enn det bør være under normale forhold. Forstå dette er nøkkelen til å oppnå langsiktig mold kontroll, siden mold vil fortsette å vokse på dette området til ekstra fuktighet er fjernet.

Hindre Mold

Siden flere HVAC apparater bruker vann for alle eller noen av deres funksjoner, er mold vekst i en HVAC-systemet alltid en mulighet. De mest effektive tiltakene for å hindre muggvekst inkluderer å ha HVAC apparater regelmessig sjekket og renset av fagfolk. Eventuelle lekkasjer du merke skal repareres umiddelbart, gitt fuktighet i muggvekst nevnte rollen.

Behandle for Mold i HVAC-systemer

Hvis du oppdager mold faktisk vokser i HVAC-systemet, er har systemet renset enda viktigere. Har mold fjernet av en HVAC profesjonell og se om de kan finne fuktighet som skaper betingelsene for mold å vokse. Muggvekst er mer vanlig på kanalen arbeidet laget av metall, så gi de delene av bestemt-gransking din VVS-systemet. Hvis innsiden av kanalen arbeidet inneholder isolasjon og isolasjon som har blitt vannfylte, må det bli fjernet eller erstattet. Ellers vil mer mold fortsette å vokse på kanalen arbeidet.

Andre hensyn

Mange forbrukerprodukter er merket for hjem administrere mold kolonier, men Environmental Protection Agency (EPA) anbefaler ikke disse produktene for å kontrollere mold i HVAC kanalen arbeidet. I stedet har øvelse forebyggende tiltak jevnlig slik at mold blir aldri et problem i HVAC systemet, mold kolonier du observere fjernet så raskt som mulig og har en HVAC vedlikehold profesjonelle finne og reparere eventuelle lekkasjer som kan være medvirkende for å mold vekst.