Hva vinteren planter skal plantes hverandre?

November 14

Hva vinteren planter skal plantes hverandre?

Når du velger planter for vinterhagen, de er kompatible i størrelse, blomst farge og økende krav. Velg en fargetema i stedet for mange forskjellige farger. En hage i nyanser av rosa eller rosa og rødt fungerer bra - eller hvit kombinert med oransje og gult. Velg høyere planter for baksiden eller sentrum av hagen, med kortere planter til fronten, og kontroller at de har lignende jord og sol eksponering krav.

Stemorsblomst

Stemorsblomster er stauder som er dyrket som ettårige i de fleste steder. Når dyrket som vinter planter i et varmt klima, bør de være plantet i oktober for sent høsten, vinteren og våren blomster. Dette er kortere hurtigvoksende planter med varianter i høyder fra 4 til 10 inches. Duftende blomster varierer i størrelse fra 1 til 4 inches over og kan være gul, lilla, blå, rosa eller hvite. De vil vokse i de fleste typer jord i full sol, delvis skygge eller full skygge. Snapdragons eller søte erter skal plantes ved stemorsblomster for en tiltalende presentasjon.

Voks Begonia

Voks begonia er en urteaktig flerårig som gjør det bra i vinter-hager. Plante dem i September eller oktober for en høsten, vinteren og våren visning. Dette er vanligvis en kortere voksende plante som når en eldre høyde på 6 til 8 inches, men noen varianter vil vokse til 18 inches høy. Det er tilgjengelig i mange forskjellige bloom og løvverk farger. Det finnes typer med grønn, rød, mahogny, bronse og spraglete løv. Bloom fargene kan være hvit, rosa eller rød og enkel eller dobbel i-skjemaet. De trives i organisk rik jord med en full sol eller delvis skygge eksponering. Plante dem foran høy eller middels snapdragons eller søte erter som en kanter eller kantlinje plante.

Snapdragon

Snapdragons er kortvarige stauder som dyrkes som ettårige i vinter-hager. Plante dem i oktober eller November for sent høsten, vinteren og våren blomstrer. Det er høy, middels, kort, dverg og etterfølgende varianter tilgjengelig. Den høye varianter vokse til 2 til 3 fot høy, mens dverger vokse bare 4 til 9 inches høy. Blomstene er produsert på toppene i ulike nyanser av gult, rosa, rød og oransje og hvit og bi-farge. De foretrekker organisk rik jord med en full soleksponering. Plante kort eller dverg varianter foran vining søte erter som en kanter eller kantlinje plante.

Sweet erter

Sweet erter er årlige planter som vokser i haugen eller vintreet-skjemaet. De skal plantes i oktober eller November en vinteren og våren blomster vises. Skjemaet haugen vil vokse 2 1/2 fot høy. Når dyrket som en vintreet på et espalier eller noen annen støttestruktur, vil det nå en høyde på 6 til 8 fot. Varianter er tilgjengelige i hvit, rød, rosa, blå, lilla, lavendel og bi-farge blomstrer. De vokser best i organisk rik jord med en full soleksponering, men kan dyrkes med hell i delvis skygge. Kortere varianter av stemorsblomster, snapdragons og voks begonier skal plantes foran vining søte erter.