Hva ville et 12-av-12 skjermen rom koste?

June 12

Mygg hater dem - og huseiere elsker dem. En verandaen på baksiden av huset kan du nyte tre-sesongen komfort uten å swat feil hvert få sekunder eller bekymre deg mye om regnet. Skjermer varierer fra enkle til komplekse og kostnader til å installere en endres tilsvarende.

Bygge koder

Et vist rom regnes vanligvis en permanent tillegg til en bolig, og bygging faller under kommunale koder. Tillatelse må bes om fra riktig myndighet, og ofte planer også må sendes til godkjenning. Arbeid gjort før godkjenning eller ikke kode kan føre til bøter eller et krav at strukturen fjernes. En skjermen rom som ikke er knyttet til hjemmet generelt har mer spillerom i krever tillatelser, avhengig av samfunnet.

Rommet kostnader

Et low-end, grunnleggende 12-by-12-fots skjerm rom bygget av en profesjonell bedrift koste ca $5000 i 2011. Et high-end, tilsvarende størrelse skjermen rom kan kjøre til $25.000 og opp. Ifølge Kirk Kusmir av fire årstider Sunrooms i Merrillville, Indiana, er forskjellen i materialet som brukes for konstruksjon, bjeller og fløyter lagt, og graden av tilpasning. Andre faktorer er hvorvidt et betongfundament eller footings må installeres av koden og hvor mye av en eksisterende dekk eller veranda kan brukes.

Billig skjermen rom

En grunnleggende skjermen rom er ofte bygget fra en kit. Materialet er allerede montert, design er tilgjengelig og det er bare noen mindre aspekter som må tilpasses, det meste arbeider med å koble den med hjem. Tre brukes er billig furu, og taket er skum panel. Det er ingen isolasjon i veggene og ingen måte å lukke vinduene. Rommet gir beskyttelse mot sol, torden og insekter, men er lite annet enn et sted å samles.

Dyrt skjermen rom

Dyrt skjermen rommene er konstruert litt forskjellig fra et egendefinert hjem tillegg. Taket er av samme materialet og blander sømløst med tidligere arbeid. En materialer av høyere vegg er brukt, som er ofte drywalled og malt inne og lagdelt utenfor med samme materialet som brukes på resten av hjemmet. Vinduene er ofte en kombinasjon som kan bli lukket eller erstattet med glass seg. En gass og vann linjen kan kjøres til på trammen for å sørge for en utenforstående kjøkken.