Hva vil forårsake Handprints skal vises i vinduet mitt dobbelt panelet?

August 25

Hva vil forårsake Handprints skal vises i vinduet mitt dobbelt panelet?

Hvis du oppdager handprints på innsiden av windows, bekymre deg ikke - det er ikke arbeidet til en fantom men heller en mye mer naturlig forekomst. Handprints vises en av to grunner: sesongmessige endringer i fuktighets- og nivåer eller naturlig akkumulering av skitt og støv som kan skje selv i den tidiest boliger.

Kondens

Kondens er prosessen som fuktighet i luften samler på en overflate og konverterer til en flytende form. Dette skjer oftest om vinteren når interiøret i hjemmet ditt beholder fuktighet. Siden det er kaldt ute, fuktige luften samler inn i vinduet - kaldeste overflaten den finner. Når luften kommer i kontakt med vinduet, det umiddelbart kjøler ned og konverteres til fuktighet. Hvis du trykket hånden mot vinduet vannet vises rundt utskriften. For å se hvordan dette fungerer, tegne et bilde på bad speil med fingeren og ta en varm dusj. Når du kommer, vises bildet.

Redusere kondens

For å hindre kondens fra samle på windows og viser handprints, redusere luftfuktigheten og øke luftsirkulasjonen i ditt hjem. Unngå å bruke enheter, for eksempel luftfuktere, og øke din bruk av eksos fans. Kontroller at apparater, som klær hårtørker, vent på utsiden å løslate fuktighet utenfor hjemmet. Hvis innendørs luftfuktighet er fortsatt høye, sprekk vinduer i noen minutter hver dag for å frigjøre litt fuktig luft.

Støv og smuss

Når støv og skitt samle på et vindu, etterlater alt som berører den et merke - inkludert hendene. Det tar ikke mye skitt å lage en film på glasset som, igjen forlater flekker og skriver ut hver gang du berører den. Dobbelt panelet Vinduer er i ingen måte uimottakelig til virkningene av skitt og støv, så holder vindusglass ren er nøkkelen til å forebygge handprints vises.

Redusere skitt

For å rengjøre dobbelt panelet vinduet, først skrubbe den med en svamp dynket i vann og flytende oppvaskmiddel. Alltid arbeide fra topp til bunn slik at du ikke dryppe skittent vann på områder du har renset. Etter tørke ned vinduet, ta en nal, trekke det rett ned fra topp til bunn. Tørk bladet mellom slag å hindre striper, eventuelt være når du er ferdig, buff dem ut med en chamois.