Hva vil forårsake et bad skal ikke få varmt vann i karet bare?

February 11

Hva vil forårsake et bad skal ikke få varmt vann i karet bare?

Ikke å ha varmt vann i et badekar kan være frustrerende, spesielt når andre avløp på badet er fungerer helt fint. En rekke problemer kan forårsake en kar mangel varmt vann når nærliggende vasken ikke, noen som krever dyktighet av en rørlegger til å reparere og andre du kan gjøre selv. Før du ringer en rørlegger, undersøke mulige problemer som kan forårsake badekar å produsere bare kaldt vann.

Defekt tappekran

En defekt badekar tappekran kan være årsaken til problemet, spesielt hvis du slår på kranen håndtaket for å åpne kranen og ingen vannet kommer ut. Dette betyr sannsynligvis at noe er ødelagt mellom stammen og sete for ventilen som styrer vannstrømmen. Du kan erstatte et ødelagt tappekran selv. Slå av vannforsyningen og fjerne kranen ved hjelp av en passende størrelse fastnøkkel. Nøye mål hullet der kranen ble installert og kjøpe en armatur som tilsvarer denne størrelsen. Erstatte den ved å følge instruksjonene for montering.

Vann varmeren fungerer

Badekar krever mye varmt vann; en feil varmtvannsberederen kan være kilden til problemet. Hvis du har en elektrisk vannvarmer, fungerer ett eller flere av varmeelementer ikke riktig, forårsaker flyt kjølig eller lunkent vann. Varmerens termostat må byttes. Et annet vanlig problem i både elektrisk og gass ovner oppstår når dukkert rør har brutt i tanken, slik at varmt og kaldt vann til mix. Leie en servicemann for å ta en titt på ovnen hvis du mistenker at dette er problemet.

Tette rør

En annen mulig grunn hvorfor ditt ikke får tilstrekkelig varmt vann er et tett rør. Gamle rør bli noen ganger tilstoppet av mineralforekomster på grunn av kjemiske ubalanser i vannet. Dette kan blokkere varmt vann fra å nå den badekar tappekran, selv om Vaskens hot vann tappekran fungerer fint. Slike kan være tilfelle hvis du erstatte kjøkkenkran og fortsatt har ingen varmt vann. Leie en rørlegger å rødme rørene og returnere dem til en funksjonell normaltilstand.

Lekkasje

En stor lekkasje i et varmt vannrør kan forårsake kranen varmt vann å strømme dårlig eller ikke i det hele tatt. Hvis du oppdager vannskader og flekker på taket eller gjennomgangen plass under badekaret, har du en lekkasje. Lekkasjer er vanskeligere å identifisere når karet er i andre etasje av en plate fundament hjem eller leilighet. Har en rørlegger ta en betrakte systemet hvis du mistenker at dette er årsaken til problemet.