Hva vil følge en glassfiber dusj panne?

October 21

Glassfiber er et vanntett, langvarig materiale ofte sett på båter og bad. Er det plast-basert, med glass fiber matter for støtte og en plastikk harpiks helt over matten for glatte overflate. Glassfiber er så belagt for holdbarhet og beskyttelse. Hvis du har en støpt glassfiber dusj panorere, finnes bare et begrenset antall metoder for liming andre stoffer til den.

Fliser

Bonding materiale til glassfiber er vanligvis ikke et problem hvis du ikke vil ordne side ved side over dusj å gi den et annet utseende. Dette kan være vanskelig: keramiske fliser er utformet til binding til noen materialer, men glassfiber er ikke en av dem. Glassfiber ville sprekk limet og nekter å holde obligasjonen riktig. Men hvis du har en flat glassfiber base, kan du installere sement fibertre på den med rom og skrå klippe avløpet, og deretter installerer flis over fibertre.

Selfangere

Selfangere vil følge glassfiber dusj, og mange var egentlig designet for å. Glassfiber gel frakker og tetningsmasse kan bånd godt til overflaten. Du kan også bruke caulks til å forsegle kantene av glassfiber dusj hvis du installerer den. Mens krever mer arbeid enn andre materialer, brukes silikon caulks ofte i bad på grunn av deres fleksibelt vanntett funksjoner og deres evne til å obligasjonslån med stoffer som glassfiber.

Epoxy

Hvis du vil oppdatere glassfiber badekar, kan du ikke bruke alle typer latex eller oljebasert maling, som vil bare skalle av glassfiber overflaten. Glassfiber maling er epoxy basert, laget av kjemikalier som er kombinert og så herdet for en ny plastbelegg med en annen farge. Ikke prøv å bruke andre typer maling produkt, og følg blande instruksjonene nøye for å unngå feil.

Skikkelig forberedelse

Nøkkelen til å etablere et nytt lag over glassfiber dusjen er forberedelse. Gel belegget vil frastøte de fleste typer Klebemidler, så må du sand det bort og gjøre ujevn glassfiber. Dette skaper igjen mye støv som må fjernes. Du kan bruke en støvsuger og muriatic acid for de siste rengjøring trinnene. Vent til glassfiber er helt tørr før du prøver å lim eller maling.