Hva vil fjerne blekk fra semsket skinn Sofa?

February 2

Blekket kan være en tøff flekk fjerne, spesielt hvis blekk flekken har vært i området for en stund. Jo lenger det sitter, jo mer det soaks i overflaten av et materiale, og desto lengre vil det ta for å fjerne. Rengjøring semsket er også vanskelig, fordi de fleste semsket vil farge hvis du bruker et flytende løsemiddel for å rense den. Dermed må du bruke andre teknikker som begrenser mengden av væske gjelder flekken for ikke å forverre merke på semsket skinn sofaen.

Hvit eddik

Semsket skinn er følsom for flytende løsemidler så det er viktig å bruke som lite væske som mulig når fjerne ink flekker. Hvit eddik fjerner mange blekkflekker og det er også en naturlig desinfeksjonsmiddel. For å bruke den, dyppe en tannbørste i hvit eddik og rist ut så mye av det som mulig, så som tannbørsten det litt fuktig. Gni hvit eddik i blekk flekken til du fjerner den. Tørk den helt og gni området med semsket pensel gjenopprette nap.

Rosa viskelær

Rosa viskelær vil faktisk fjerne mange blekkflekker av semsket skinn. Dette er fordi viskelæret vil slipe bort det øverste laget av semsket uten å ødelegge den. Dette vil avsløre et helt nytt og flekk-fri lag i semsket skinn. Bruke en rosa viskelær det ikke inneholder mørk fargestoffer kan overføre til den semsket skinn. Vær oppmerksom på at rosa viskelær ikke kan fjerne dyp blekkflekker.

Sandpapir

Sandpapir vil forsiktig slipe bort den øverste noen lag av semsket slik at du kan fjerne blekk flekken. Denne prosessen er spesielt nyttig hvis sofaen er laget av tykk og slitesterkt skinn som kunne stå for å bruke noen lag. Bruker ikke grovt sandpapir fordi det fjerner for mye av suede og det er mer sannsynlig å bore et hull i sofaen. I stedet bruker fine sandpapir og gni den mot semsket nøye før du fjerner blekk flekken. Hvis du ikke har fine sandpapir, bruk en emery bord.