Hva vil anløpe en aluminium panne?

August 10

Hva vil anløpe en aluminium panne?

Mens aluminium - en lett og billig metall brukt til å lage en rekke husholdningsartikler, inkludert panner, er ekstremt vanskelig og selv produserer sitt eget beskyttende belegg, kan det bli anløpet. Rengjøring flekket aluminium er relativt lett, men du kan holde mild korrosjon ved å forstå hva vil anløpe en aluminium panne.

Generell informasjon

Aluminium er en reaktiv metall som danner et beskyttende belegg av oksid som beskytter den fra korrosjon eller tarnishing når luft treffer den. Hvis du skraper aluminium pan, med en metall gaffel kan for eksempel før en ny beskyttende belegg kan danne, aluminium ha en reaksjon som produserer en mørk film. Denne filmen er vanligvis overfladisk og kan fjernes enkelt med ro i kokende varmt vann og eddik og gni med en terrycloth rengjøring puten.

Alkaliske stoffer

Alkaliske stoffer, de som registrerer høyere på en pH-skalaen, kan oppløse den beskyttende lag over et aluminium gryte. De pH mål hvor sur eller grunnleggende et stoff er. Oppvaskmiddel pulver er generelt svært alkalisk og raskt vil anløpe en aluminium panne. Derfor bare vaske dine panner med flytende dish såpe for hånd og holde dem fra oppvaskmaskinen.

Sure matvarer

Matlaging eller bake sure matvarer i en aluminium panne kan korrodere beskyttende topplaget på pannen og føre anløpe. Noen sure matvarer som Moder Jord News foreslår du unngå matlaging i en aluminium panne inneholder sitrusfrukter og tomater, tomat-baserte matvarer som ketchup eller Grill saus og vin. Hvis du koker disse matvarene i en aluminium panne, vask kjelen umiddelbart med varmt såpevann og tørk den helt å bevare utseendet.

Alternativer

Mens aluminium gjennomfører varmen bedre enn stål, er rustfritt stål kokekar passende alternativer til aluminium panner når du ikke vil bekymre deg for å ødelegge din panner ved koking visse matvarer. Varmeledningsevne er ikke et stort problem, som mange produsenter Plasser et lag med kobber eller aluminium langs eller under det nederste laget av pans øke ledningsevne.