Hva utstyr er nødvendig for å flytte tre ovner?

August 8

Vedovner er bygget av stål eller jern, og kan veie hundrevis av pounds. Når tid kommer til å flytte en, må du være forberedt med utstyr som er opp til oppgaven. Hvis du har noen venner som deg nok til å hjelpe deg med å flytte en svært tung gjenstand, er det en god idé å invitere dem til hjelpe også.

Handcart

En handcart er en stor hjelp i å flytte noe så tung som en vedovn. Den største fordelen er at du kan ta sin skuff under komfyren og flytte det uten å løfte det med hendene, sparer ryggen mye belastning. Hvis spesielt store, det kan være for tung for alle unntatt de mest krevende handcart ovnen din er støpejern. Jo større hjulene på en handcart, mer effektiv den vil være på transport en tung objekt over ujevnt underlag uten å overbelastes eller fast i hull.

Valser

En rekke valsene kan være svært effektiv til å flytte tunge tre over et gulv. Du kan bruke noe som sylindriske i form og ganske sterk som en roller. Kraftig papp rør i sentrum av ruller teppe arbeid Du kan sannsynligvis få noen gratis hos din lokale teppe butikk. Skjær dem i 4-fots lengder for å opprette et sett med valser. Med hjelp av en venn, vipp opp din vedovn og få et stykke 3/4-tommen plywood under det som base. Vipp opp både ovnen og base og få en roller under en slutt, og løft den andre enden, og sette en annen roller under den. Vennligst flere ruller under base og nøye lysbildet ovnen og base over dem, plukke opp rullene som har gått over og legger dem ned foran komfyren du flytter frem.

Rampen

En solid rampe kan være en stor hjelp i å få en komfyr opp eller ned en skråning eller et sett med ett eller to trapper eller på baksiden av en lastebil. Når du setter opp rampen fra bakken til bakluken, styrke og støtte det med blokker under den slik at bakluken alene ikke støtter alle vekten når du får komfyren øverst. En rampe ikke mye hjelp på en full trapp, fordi dens skråning blir for bratt å manøvrere ovnen på den.

Blokk og takle

Fysikken i en blokk og takle lar deg oversette vekt til avstand. Med en enkel tau og skivene, å løfte en 500-pund komfyr 6 fot, du må dra tauet 6 fot mens løfte 500 lbs., noe fleste ikke. En blokk og takle ville tillate deg å dra tauet 60 fot løfte 50 lbs., noe som er lett gjennomførbart. Hvis du legger blokk og takle på et stativ med en base som bred nok til å ta en lastebil i, kan du løfte ovnen i luften, tilbake lastebilen under det og senke den i lastebilen sengen.