Hva typer oransje treet vokser raskest?

December 23

Hva typer oransje treet vokser raskest?

Appelsintrær har et stigma bare overleve i svært varmt vær og tar svært lang tid å blomstre, eller gi dyrkeren noen skuddpremie. Mens det er mange typer appelsiner som er ganske finicky, kan noen andre, for eksempel dverg varianter, bli dyrket innendørs helårig å fremskynde sin frukt produksjon. Hvis du vil heller velge et tre som vokser høy, men fortsatt gi deg rask tilfredshet, kan det fortsatt være ulike for deg.

Valencia appelsiner

Valencia appelsiner er elsket av bøndene fordi de er ganske praktisk og kan lære å overleve i mange forskjellige soner og klima. Valencia orange er en sen-sesongen variasjon, betyr at det kan gi mindre frukt. Men vil Valencia oransje trær produsere frukt tidligere i livssyklusen enn mange andre varianter. En Valencia oransje treet kan bære frukt etter bare ett eller to år. Disse appelsiner er ettertraktet for juicing eller frisk spise på grunn av deres rik sødme.

Navle appelsiner

Som Valencias, kan navle oransje trær produsere oransje frukt i de to første årene. Navle oransje trær miste sin frukt to ganger i året, på forsommeren og igjen på sensommeren. Derfor frukt navle oransje trær er utsatt for sopp og råte om ikke overvåkes nøye. Saften av disse appelsiner er ikke så surt som andre varianter, men kan være ganske bitter. Snarere enn å være macerated, er disse appelsiner mer egnet til velsmakende salater eller andre matlaging programmer.

Blodappelsiner

Det antas at blodappelsiner først ble dyrket i Sør-Europa på midten av 1800-tallet. De tre store variantene av blodappelsiner er Tarocco, Moro og Sanguigno. Trærne i hvert utvalg er sannsynlig å vokse raskere enn andre vanlige oransje varianter, med Moro som muligens, den raskeste. Som med de forrige to typene, kan du se frukt på bare ett til to år. Blodappelsiner er ideelle for rå spise eller juicing; saften er attraktivt nok i utseende i fancy cocktailer og andre drikkevarer.