Hva typer Bullet Proof vester er det?

October 6

Hva typer Bullet Proof vester er det?

Siste utviklingen i bullet proof vest materiale har erstattet eldre, tyngre materialet. Selv om de to mest populære vester er taktiske og skjult, gjør materialene som brukes til å konstruere vester hele forskjellen. Produsentene fortsette å søke etter lettere og sterkere materialer å gjøre vester mer beskyttende og komfortable.

Materialer

Dyneema SB61 er en polymer materiale utviklet av et selskap kalt DSM som hevdes å være 15 ganger sterkere enn stål. Dyneema SB61 materialet er nå mye brukt i law enforcement kroppen rustning. Karbonnanorør opprette sterke fiber for å gi større stoppe tid til et punkt når den treffer Vesten. Kolloidalt væske er sagt å være stivere når gjennomgår stress fra en innkommende kulen. Flytende materialet lar brukeren flytte mer fritt og er mindre restriktive.

Concealable Bullet Proof vester

For en mer rask og skjult vest gjør produsenter vester som kan bæres under skjorter og jakker å skape et mer naturlig utseende. Siden Vesten har til å være skjult, bruker produsenter mindre materialer til puten Vesten, som gir mye mindre beskyttelse enn en taktisk vest som er slitt over klær. Concealable vester er ikke tåle rifle kuler, men kan beskytte mot de fleste håndvåpen. Vester har ikke å møte en vurderingsskala høyere enn en Type II, som betyr begrenset beskyttelse mot større caliber kuler resultatet.

Taktisk Bullet Proof Vest

Taktisk bullet proof vester gir høyest mulig beskyttelse og må oppfylle vurdering av en Type III eller IV. Denne typen vest kan bæres under en tung jakke, men kan ikke se normalt når skjult under en skjorte. I motsetning til skjult-type Vesten, kan den taktiske Vesten beskytte mot større caliber kuler fra rifle skudd. De fleste taktiske vester kommer med lommer ammunisjon og andre sikkerhet elementer.