Hva typer av bakterier er funnet i et hjem?

May 12

Hva typer av bakterier er funnet i et hjem?

Bakterier lever i nesten alle deler på en bolig hjem. De ønsker noen steder mer enn andre fordi de kan være til deres vekst. For eksempel er kjøkkenet ofte et sted for bakterier til trives, fordi det ofte presenterer et fuktig varme miljø. Bakterier er også funnet på kjøkkenet svamp, vask, mat som ost, rå fisk og kjøtt. Bakterier er også funnet på toalettet, dusj, tepper og selv folk.

Escherichia coli (E. coli)

Escherichia coli eller E. coli er en gram negativ stav-formet bakterie som ble oppdaget av tyske bakteriologen Theodor Escherich. Det er mange bakteriestammer E.coli, mange av dem lever harmlessly i tarmen og er faktisk gunstig for deres verter fordi de produserer vitamin K og begrenser veksten av patogene bakterier i tarmen. E. coli kan også fås ved å spise undercooked bee, eller forurensede frukt og grønnsaker. E.coli finnes i unpasteurized melk fra usunn kyr. Bakteriene kan også finnes i toalettskålen, det er derfor du må vaske hendene grundig med varmt såpevann etter bruk på badet for å unngå kontraktørselskaper noen sykdom. Husk å vaske hendene etter endring bleier, spesielt før håndtering mat, for å begrense spredningen av E. coli i hjemmet.

Gule stafylokokker

Stafylokokker er en annen type bakterier som finnes i overflod i standard hjemmet. Det kan finnes i kjøtt, meieriprodukter, kremet salater og sandwich fyllinger. Det er stort sett ufarlig og er vanlig på huden, i nesegangene, hår og halsen av 50 prosent av alle friske individer. Imidlertid kan staphylococcus være dødelige når det er konsentrert i store mengder i maten vi spiser. Det kan forårsake toksisk sjokk syndrom, matforgiftning og hud infeksjoner. Infeksjon av staphylococcus kan også føre til brekninger og abdominal kramper. For å unngå staphylococcus infeksjon, vaske hendene ofte og holde mat nedkjølt eller varm før de er klare til å bli servert

Listeria monocytogenes

Listeria bakterier er funnet i forurenset mat. Slike matvarer som rå grønnsaker, sjømat, fruktene og meieriprodukter kan bli forurenset. Spise så forurenset mat kan føre til hjernehinnebetennelse, intrauterine infeksjoner og listeriosis. Denne tilstanden føre gravide kvinner lide en spontanabort, føre til en dødfødsel eller forårsake en tidlig levering. Det påvirker også sterkt de som immunsystem har allerede blitt kompromittert. For å hindre listeria bakterier fra forurensende næringen, vask skjærebrett, kjøkkenbenken og alle kjøkkenutstyr som er brukt til å håndtere rå mat. Varme deli kjøtt og pølser før de dampende varmt for å drepe eventuelle bakterier i dem.