Hva trenger jeg å kjøre mitt hjem luftkompressor?

August 21

Hva trenger jeg å kjøre mitt hjem luftkompressor?

Hjem luftkompressorer kan være svært nyttig i hjemmet. De kan brukes med makt trykkluftsverktøy, spraymaling systemer, sandblasters eller bare for å sjekke luft i dekkene. Før du kjører din luftkompressor hjemme, må fire ting vurderes.

Strøm

Du bør først bestemme at det er tilstrekkelig elektrisk kraft for den valgte kompressoren. Dette kan gjøres ved å sjekke strømbryter vurdering å sikre at det vil håndtere kompressoren og bølge sitt for oppstart. Ideelt sett skal din kompressoren på en dedikert krets.

Montering

Air Kompressorer har en tendens til å vibrere og vil flytte rundt på en flat overflate hvis ikke er sikret. Hvis det ikke kan være boltet på gulvet, bruke vibrasjonsisolatorer mellom gulvet og kompressoren.

Avløp

En nedstrøms regulator og vann filter bør installeres på veggen nærmest for kompressoren. Du bør også bruke en fleksibel slange med en rask koble passer mellom kompressoren og regulator.

Forsiktig

Luftkompressorer er høyt, så alltid bruke Hørselvern. Det er også nødvendig å bruke en maske fordi abrasives i luften er farlige. Til slutt, kompressoren får varme under drift, så ikke ta det, og holde barn og kjæledyr borte også.