Hva trenger jeg å kjøpe å opprettholde en Inground basseng?

May 22

For mange mennesker er en inground basseng den ultimate måten å slappe av. I stedet skal en overfylt strand eller samfunnet pool, kan huseiere nyte uforstyrrethet og familie. Mange bassenget eiere nyte en dukkert før arbeid eller en rolig kveld dukkert før sengetid. Opprettholde en inground basseng er mye arbeid, men utvikler en rutine kan gjøre det enklere. Del av det kjøper de riktige materialene.

Pool kjemikalier

Pool kjemikalier samarbeider for å opprettholde et trygt og sunt miljø for svømmere. Investere i en høykvalitets vann testing system som lar deg sjekke klor nivå og pH balansen i bassenget.

Klor er rensemiddel av valget for de fleste hjem bassenger. Test bassenget ukentlig for å påse at den klor mellom 1.0 og 3.0 deler per million (ppm). Alternative produkter er tilgjengelig for de som er følsomme for klor. Spør svømmebassenget forsyning butikken for informasjon.

Pool sjokk er et svært konsentrert klor produkt. Bruke den når bassenget ser grønn eller lukter det sterkt av klor. Pool sjokk er etsende, så bruk øye- og beskyttelse når du håndterer den. Minst åtte timer og teste klor nivået før bading.

Muriatic acid er den vanligste basseng acid. Natron er et vanlig basseng lut. Bruk disse produkter når det er nødvendig å opprettholde en pH 7.0 til 7,6. Beskytt huden, øyne og klær ved håndtering muriatic acid, som kan alvorlig brenne stoffer og hud.

Rensning forsyner

Bassenger må rengjøres ofte for å fjerne alger og andre buildups og beholde glans. En stiv børste på en lang stang mulig å skrubbe bassenget uten å skrive det inn. Stål bust fungerer godt på alger, men bør aldri brukes på bassenger med vinyl.

Et basseng vakuum lar deg fjerne rester som har avgjort i bassenget. Noen foretrekker en automatisk rensing system som kontinuerlig reiser over bassenget. Stiler inkluderer roboter, press side rengjøringsmidler og sugesiden rengjøringsmidler. Shoppe rundt for å finne din favoritt.

En overflate skimmer netto lar deg fjerne bladene, feil og andre småting. Knytte din skimmer til en lang stang for enkel tilgang.

Hvis du bor i et kaldt klima, er et overbygg viktig å holde på varmen. Solar dekker egentlig genererer varme, men dyrere enn tradisjonelle dekker.

Svømmebassenget forsyning butikker er fylt med algaecides, basseng stabilisatorer og andre kjemikalier og rensemidler. Kjøpe disse produktene når og hvis du faktisk trenger dem, i stedet for å prøve å holde en tilførsel av alt du kan muligens trenger.