Hva trenger jeg å jobbe i utlandet?

January 30

Hva trenger jeg å jobbe i utlandet?

I en stadig mer global markedsplass, kan jobbe i utlandet presentere en kjærkommen mulighet til å utvide horisonten samtidig utvide din CV. Imidlertid kan potensielle utenlandske ansatte benyttes av byråkratiske rød tape kreves før avreise. Flere ting vil hjelpe deg å arbeide i utlandet med større letthet og fleksibilitet.

Passport

Kontroller at du har en oppdatert pass. Hvis du allerede har et passport, sjekke utløpsdatoen for å kontrollere at den har minst ett år før det utløper. Hvis passordet utløper snart, eller hvis du har aldri hatt en Passport-konto, gå til en offisielle pass center og søke om en. Forlate en pute tid til kontoen for behandling; seks uker bør gi deg nok tid.

Jobbtilbud

Mens et jobbtilbud kan hjelpe deg organisere papirene før du forlater, er det ikke absolutt nødvendig å ha en jobb før du forlater landet har du økonomiske ressurser for å gi i flere måneder uten arbeid. Imidlertid kan har et jobbtilbud i skriving gjøre visse prosesser, som å få visum, enklere. Har din fremtidige arbeidsgiver skrive et brev på både engelsk og av landet bekrefter at du har blitt tilbudt en stilling der morsmål.

Visum

Visum i ulike land, men mange land tilbyr studenter et begrenset antall timer per uke som de kan arbeide. I tillegg kan du få visum hvis du har blitt tilbudt en jobb med et selskap som opererer i utlandet der du ønsker å arbeide, eller noen ganger hvis du har spesielle ferdigheter og talenter til å bidra til landets økonomi. Helsearbeidere og lærere ofte i etterspørselen.