Hva trenger jeg å erstatte bad vasken & kraner?

December 28

Skifte bad vask med nye kraner er en installasjon som en praktisk person med middels ferdigheter kan utføre i ca seks timer. De nye kranene installeres i nye vasken før vasken er installert. Dette er mye enklere enn å ligge på ryggen under en mørk, trange kabinettet trekke opp nye kraner. Viktigste er å ta nøye målinger av utsparingen i counter så nye vasken plasseres riktig. Riktig målinger, verktøy og materialer vil sikre en kvalitet jobb.

Hvordan måle for nye bad vask

Mål lengden, bredde og dybde av gamle vasken. Måle bredden på benken og måle forkant av countertop til fremkanten av vasken. Mål avstanden fra baksiden av vasken på veggen. Skriv alle målene ned å ta hjem Center. Nye bad vasken kan være litt større enn den gamle, men ikke mindre.

Verktøy og materialer

I tillegg til nye vask og nye kraner trenger du en ny felle, tailpiece og forsyning linjer. Sjekk med førsteamanuensis ved hjem sentrum at alle behøvde skiver og kontaktene er inkludert. Teflon tape og rørlegger er kitt trenger å tette forbindelser å unngå vannlekkasje.

Nødvendig verktøy er skrutrekkere, snuse bar, pipe skiftenøkkel, skiftenøkkel og et verktøy kniv. Jobben går jevnere og raskere hvis alle verktøy er samlet før du begynner installasjonen.

Koble avløp og fjerne gamle vasken

Slå av vanntilførselen til vasken. Åpne faucets å tømme noe vann igjen i linjene. Løsne slip mutteren på fellen og har en bøtte hendig å sitte under fellen å fange noen gjenværende vann. Koble linjene vann fra kranen.

Løsne klippene holde gamle vasken til disken. Utklippene kan være rusty og nekte å løsne og må være brutt og forkastet. Ikke skade telleren.

Kutt fuger tetningen rundt gamle vasken med verktøyet kniv og bruker snuse bar for å løsne vasken fra counter toppen. Bruk et håndkle eller klut til å fylle disken ved baren snuse for å unngå skader counter toppen.

Installere nye vasken

Installere de nye kranene til den nye vasken. Arbeide med en polstret overflate for å unngå riper nye vasken. Snu nye vasken opp ned og bruke fuger på felgen. Plass nye vasken i åpningen i countertop. Trykk fast til benken og tørke av overflødig drivning. Hvis nye vasken krever klipp for å holde det på plass, kan du installere dem nå.

Koble vann og avløp. Slå vannet tilbake på og teste lekkasjer. Forsiktighet stramme nøtter og koblinger for å unngå skader.