Hva trenger du å fikse en lekk tappekran på kjøkkenet?

May 15

Hva trenger du å fikse en lekk tappekran på kjøkkenet?

Til tross for universelt enkel betjening, Kjøkken kraner på varierer i kompleksitet. Mens noen gammel stil kraner har noen interne komponenter og er lett å fjerne og reparere, består de nyeste, state-of-the-art kranene ofte av en forvirrende rekke flytte deler og stykker. Heldigvis, med en rekke grunnleggende rørleggerarbeid verktøy og noen spesialiserte tilføyelser, selv en nybegynner rørlegger kan få tilgang og reparere tøff nok for en lekk kjøkkenkran.

Skrutrekkere og heksadesimale nøkler

Tappekran stilk, som er den vanligste kilden til en leaky tappekran, vanligvis ligger bak tappekran håndtak. Skrutrekkere og heksadesimale nøkler fjerne maskinen skruer eller festeskruene som holder håndtak på plass. Et omfattende sett med skrutrekkere, inkludert spor skrutrekkere og Phillips skrutrekkere av varierende størrelse, forbereder rørlegger å demontere et bredt spekter av kraner. Heksadesimale nøkler, også kalt "Allen" skiftenøkler, stramme og løsne skruene som har Sekskantet spor; innfelt skruene med Sekskantet spor, kalt "sett skruer," er tappekran og tappekran håndtak samlinger.

Skiftenøkler

Bærer et variert utvalg av skiftenøkler forbereder rørlegger å løsne og stram komponentene uansett tappekran merke og modell. For å løsne den sekskantede krage av-komprimeringstype tappekran samlinger, bruke rørleggere skiftenøkler som grep flat-sidig objekter, for eksempel boksen skiftenøkler og justerbare skiftenøkler. Mens boksen skiftenøkler har gripende hodene til fast størrelse, åpningen av en skiftenøkkel hodet utvider og begrenser med begynnelsen av en knapp. Rørleggere kan i tillegg bruke spesialiserte skiftenøkler, som basin skiftenøkkel, til lekkasjer på en tappekran montering under-siden. Bassenget skiftenøkler har en fleksibel, fjærbelastet hode festet til en tynn pole-lignende håndtak. Bassenget skiftenøkler komme inn i tett, ellers utilgjengelige områder, for eksempel plasseringen av forsyningslinjer tappekran tilkoblinger.

Kassetten og Stem fjerning verktøy

Selv om standard skiftenøkler fjerne felles,-komprimeringstype tappekran stammer, mange produsenter bygge tappekran samlinger med alternative ventil forsamlinger kalt CD-type eller washerless patroner, spesielt for ett håndtak kranene. Mens tang fjerne noen alternative ventil samlinger, mange patroner krever spesialisert trekke verktøy kalt patron pullers eller stamme pullers. Noen stem pullers ligne hul sylindere, passer rundt en stilk utvendig og låse opp et sett med kategorier for å løsne patronen. En av de mest effektive måtene å finne høyre patron verktøyet for en bestemt kran er å kontakte produsenten eller ta kranen i merket og modellen til jernvarehandelen; jernvareforretninger arrangerer ofte stilk pullers av produsent.

Tang

Rørleggere Bruk tang til grep både avrundet og flat-sidig objekter. Serrations at linjen interiøret gripende kantene av Tang gripende styrke og tillater at verktøyet holde avrundet objekter, for eksempel rør eller strippet nøtter. Liten tang, spesielt p-nebbtangen, passer med sporene som slipper noen tappekran stammer eller kassetter. I tillegg liten tang arbeid løs komponentene i en fjernet tappekran stilk, som O-ringer og skiver. Slitte o-ringer og skiver er ofte årsaken til en lekk kjøkkenkran.