Hva tre Finish ble brukt i viktorianske hjem?

October 7

Hva tre Finish ble brukt i viktorianske hjem?

Viktoriansk tid er generelt anerkjent som svarer til regimet til dronning Victoria av Storbritannia: 1837-1901. Husene bygget i denne tiden skrøt intrikate trim snekker og detaljert trepaneler. Håndverk var også tydelig i kronen og intrikat utskårne trapp spiler.

Innvendige dører

Hvis dører ble bygget av hardwoods, var de farget. Hvis konstruert av whitewood eller furu, de var kornet (en prosess å etterligne korn av dyrere skogen slik en mahogni, valnøtt og eik).

Tak

Taket ble dekorert med forseggjort murpuss, så vel som tre taklister, og ble ofte malt lysere farger, som natur og elfenben. Noen ganger, ble forgylling brukt til å markere intrikate detaljer.

Vinduet listverk og bilde Rails

Lister og bilde skinner var farget mørke, ofte svart.

Gulvplanker

Viktorianske etasjer ble gjort det meste av furu, unntatt i de dyreste hjemmene der de ble bygget av eik og mahogni. Gulvplanker er malt eller beiset i en mørk farge. Den lister - eller baseboard--var kornet i samme mørk nyanse.

Maleri versus flekker

Den dyrere hjem, jo mindre sannsynlig det var at interiøret treverk ble malt. Dårligere skoger, for eksempel furu eller whitewood, ofte farget og kornet, som nevnt ovenfor.

Flekk farger

Selv om den nøyaktige grønnfargen interiøret treverk ble bestemt av den enkelte håndverker, var viktoriansk mote mørkt tre. Mahogny ble ofte brukt for spiserom, med kirsebær og valnøtter blir populær helt gjennom de offentlige rom, som de foajeen eller stue. Innvendige dører var ofte farget valnøtt, som var panel brukes for nøttetre.