Hva tre bør jeg bruke til å lage et gjerde av Tree Limbs?

November 26

Hva tre bør jeg bruke til å lage et gjerde av Tree Limbs?

Tilgjengelighet påvirker slags tre valgt for en rustikk gjerde laget av falne eller beskjæres lemmer. Selv om de tre brukt for slike prosjekter er uendelig, er antallet valg i et verft ikke. Også lemmer av forskjellige typer trær presentere ulike utfordringer og fordeler. Mens slim, rett bitter kirsebær saplings danner et ryddig stakittgjerde, inspirere vendingene av Pacific madrone en vill veve.

Bitter Cherry

Porten fører inn Vi Kono Redmond, Washington, er hage en sunburst konfigurasjon av bitter kirsebær (Prunus emarginata) saplings. I motsetning til gjerder vevet fra tre lemmer, sammen Konos gjerde med tre skruer. Det er konstruert som ligner et stakittgjerde med saplings for pickets knyttet til tyngre tre lemmer og slank logger. Ene siden av skapet er et levende gjerde for espaliered epletrær. "Solnedgang Magazine" beskriver det som ser som "Hobbitene bor hagen."

Sapling stakittgjerder ble populære i kolonitiden, ifølge "Dette gamle hus" magazine, som sier de til slutt førte til moderne hvitt stakittgjerde.

Pacific Madrone

Den Pacific madrone (Arbutus menziesii), som også kalles madrona eller arbutus, har kanel-farget bark. Tom Conway, av Seattle-området høye Clover Farm nettstedet, beskriver sine grener og stammer som danner gnisse "levende skulpturer." Inspirert av serpentin twistings en cedar-gren gjerde i New York, Conway bygget en meandrerende gjerde av madrone vevd sammen for å opprette en kratt se. Han kaller det hans gjerde som "falt fra himmelen."

Sycamore

Kurv weaver Charlie Kennard brukt en indiansk veving teknikk som kalles "twining" da han bygget et gjerde sycamore grener på California Academy of Sciences, et museum i San Francisco's Golden Gate Park. Det tok Kennard fire dager å gjøre 150-fots lange gjerdet. Museet anslått at han brukte "tre miles verdt av" som ble slettet fra sycamores i parken musikk Concourse og Opera Park. Twining et gjerde innebærer samtidig veving to bunter av grener gjennom en serie av gjerdet innlegg fra motsatte sider. Museet notatene vevd gjerder "sannsynligvis eksistert siden begynnelsen av landbruk."

Willow

"Wattling" er en annen betegnelse for den gamle kunsten å gjerde veving. "Dette gamle hus" magazine sier teknikken kan spores tilbake til bronsealderen når det ble gjort mulig av oppfinnelsen av sharp verktøy, inkludert kniver og hatchets. Willow saplings frisk fra beskjæring er spesielt smidig for moduler og outs av veving rundt innlegg. Noen tau gjerder har en fast kurv veve. Bortsett fra gjerder, wattling ble brukt til å lage vegger (se ressurser-delen).