Hva til bruk i en langsom etasje avløp

December 21

Hva til bruk i en langsom etasje avløp

Avløp vedlikehold er seriøs business. Ingen ønsker rot og ulemper, enn si uhygieniske aspekter av en plugget og overfylte avløp. Rett ut sagt, er avløp der for en grunn. Hvis de ikke presterer, mange andre problemer kan oppstå, blant dem mold og mugg. Du kan fjerne en langsom avløp raskt med bruk av en slange eller kvernen som kan kjøpes på eventuelle jernvarehandel eller leid helt utstyr forsyning.

Rense naturlig

Avløp kan opprettholdes årlig av fagfolk som vil slangen dem ut, men dette kan være kostbart. Hjem anvendelser av naturlige bakterier og noen sikker kjemiske formler tilbyr sammenlignende effektivitet og kan gjøres av deg i din egen tid. Prøv helle kokende vann inn i avløpet smelte og løsne gummy buildup sånn igjen av soap. Legg 1/2 kopp natron og 1/2 kopp eddik i avløpet. Dette fører til en skummende handling kan bryte opp og fjerne mange tresko. Regelmessig vedlikehold, kjøpe enzymer og naturlige bakterier å sette i avløpet månedlig og bryte ned noen rester som kan bygge inn tette.

Mekanisk intervensjon

Et avløp slange eller kvernen er et utmerket verktøy for brotsjing ut en tett eller sakte renne. Den har en lang ledning som spoler av et hjul manuelt eller elektrisk. Du mate slutten i drenering hull og trykk kabelen så langt du kan gå. Elektrisk som har mye makt og kutte tips som vil kjede ut tresko. Manuell de kan presse liten tresko gjennom eller trekke ut søl som klumper av håret. Utstyret er ikke vanskelig å bruke og er billig å leie. Hvis avløp er utsatt for tilstopping, kan det være lurt å kjøpe en moderat priset modell. Det vil sannsynligvis betale for seg i gang.

Kleshenger

Dette kan høres rart, men en tørr renere wire kleshenger er en av de mer praktiske husholdning verktøyene. Rett hengeren så du har en lang håndtere og litt rett plasseres. Sett inn plasseres i avløpet og mate den i. Hvis likevel går tett høyere i avløp, ledningen vil fange håret, leketøy eller hva blokkerer drenering og du kan trekke den opp igjen. Det er litt ekkelt og low-tech, men det fungerer for mange hindringer.

Den dårlige ting

Selv om du prøver kanskje å gå miljøvennlig, hvis du har brukt opp alle andre metoder og er fremdeles møtt med en langsom avløp, vil du måtte ty til en kommersiell renne renere. Disse er etsende og kan forårsake langsiktige skader plastrør, så du ikke bør bruke dem ofte. Bruke produktet en gang, og deretter skyll med kokende vann. Hjelpe tresko gjennom med en stempelholderen hvis du har stående vann. Deretter følger godt vedlikehold og bruke godkjent såper som ikke forårsaker buildup så du trenger ikke å ty til tung kjemiske produkter igjen.