Hva tid på året bør du beskjære appelsintrær?

January 3

Appelsiner har blitt brukt for en saftig godbit helt siden handelsmenn fra silke roten sendt av oransje anlegget fra Kina til Middelhavsregionen. Appelsiner nå ha en stor plass i våre råvarer markedet og huseiere begynner å plante appelsintrær i sin egen bakgårder. Appelsiner er imidlertid ikke som vokser tomater, krever de litt mer vedlikehold, inkludert å vite hvilken tid på året å beskjære en appelsin tre.

Beskjæring

Appelsintrær former selv trær. De krever ikke beskjæring. Det er ikke en beste tid å beskjære en appelsin tre fordi de ikke trenger å være beskjæres. Beskjæring en appelsin tre er bare et personlig valg; og det kan utføres når som helst av året. Til tross for ikke trenger beskjæring, finnes det flere handlinger man bør gjøre for å hjelper treet være mer fruktbart og sunn. Spirer som er mindre enn 1 fot fra grunnen må fjerning. Døde tre må bli avskåret, og noen kutt overflaten med en diameter større så 1 tomme må tettes med en beskjæring sammensatt. Disse handlingene kan utføres på noen del av året.

Omkransar

En gammel praksis i Israel blir fornyet interesse i USA. Omkransar en appelsin tre kan resultere i produktivitet ved at næringsstoffene å konsentrere seg mer i den øverste halvdelen av treet. Omkransar et tre hindrer noen næringsstoffer til rotsystem og bagasjerommet samtidig de nødvendige næringsstoffene i kalesjen. Avhengig av treet skjer omkransar ved å kutte en ¼ kvart tommen bred sirkel rundt en gren av treet; Det er viktig å bruke en pruning så når du utfører denne handlingen. Konsultere en profesjonell Gartner eller finne en detaljert manual som beskriver omkransar anbefales også. Vinteren er anbefalt sesongen å utføre denne handlingen. For personlig hager, vil forlate en appelsin tre alene, uten vedlikehold ikke skade treet. Avkastningen kan ikke være så mye og treet kan ikke nå full vekst potensial, men treet vil forbli sunt. Omkransar men er en påvist, naturlige metode for å øke avkastningen.

Gjødsling

En appelsin tre skal bare være befruktet fire til fem ganger under den voksende sesongen. Nitrogen nivåer i jord må kontrolleres og vurdert når avgjøre hva gjødsel fungerer best.

Temperatur

Appelsintrær, må under avgjørende vekst periode, du ha en temperatur mellom 50 til 100 grader. Appelsintrær er sub tropiske planter og krever mye sol, og svært lite kaldt vær. Nye trær kan overleve kort spruter av kaldt vær, men eldre trær vil dessverre dø.