Hva størrelse flagg for et hus?

June 7

Hva størrelse flagg for et hus?

Et flagg utenfor huset er en entydig måte for deg å vise patriotisme og stolthet i ditt land. Men må du avgjøre hva størrelse flagg og flaggstangen er riktig for ditt hjem før du setter den opp. Hvis du velger en som er for stor, ser det vulgære. Et flagg som er for liten, derimot, kanskje ikke så synlig som du ønsker.

Flaggstangen stabilitet

Størrelsen på flagget du bruker bestemmes av flaggstangen som du installerer utenfor huset ditt. En liten flagg på en stor flaggstang ser mens et stort flagg på en kort en ikke blir høy nok til å få nok vind fly riktig. Noen flaggstenger vurderes i tillegg bare for flagg til en bestemt størrelse. En tynn og spinkel flaggstangen i en høy vind område med et stort flagg kan ha for mye stress satt på den. Se gjennom dokumentasjonen flaggstangen før du velger et flagg.

Flaggstangen og flagg størrelsesbegrensninger

Før du legger noen flaggstangen eller flagget opp, kontakt lokale myndigheter. De fleste byer har restriksjoner på høyden på et objekt som blir tillatt å sette opp på bolig, og det kan være regler om størrelsen på flagg på grunn av synligheten som et stort flagg kan hindre. Hvis du har en nabolagsorganisasjon, bør du også konsultere med dem før du setter alt fordi de kan også ha avtaler som størrelsen og høyden av i nabolaget.

Forholdet mellom

En god regel å bruke er å fly et flagg som er omtrent så lenge en fjerdedel av høyden av din flaggstangen. For eksempel på en 26-fots flaggstangen, ville en god flaggalternativ være et flagg som måler 4 fot høy 6 fot lang. Disse reglene gjelder flaggstenger i bakken. Hvis du har en flaggstang knyttet til selve huset et sted, kan du prøve en relativt liten flagg, for eksempel 4 fot lang modellene.

Standard størrelse

Så lenge de ikke forstyrrer nabo synlighet eller bryte noen lokale lover, er folk gratis å fly noen størrelse flagg de velger. Men standard flagg er 3-fot høy 5-fots bredt. Noen flagg som du kjøper som er merket for hjemmebruk vil trolig være denne størrelsen med mindre den er spesielt merket som større eller mindre.