Hva størrelse fastnøkkel for et toalettsete?

January 10

Hva størrelse fastnøkkel for et toalettsete?

Fjerner eller installerer et toalettsete er i utgangspunktet en enkel oppgave, komplisert bare når metall muttere og bolter er korrodert. For å fullføre jobben, er det ikke så mye et spørsmål om hvilken størrelse fastnøkkel til å bruke. Det er mer et spørsmål om hva slags fastnøkkel bør du.

Toalettseter

Vanlig installasjon av toalettseter innebærer posisjonering setet på toalettet, med hull i baksiden av setet over de tilsvarende hengsel hullene i toppen av bollen. I eldre seter settes metall bolter gjennom hullene og i setet, ned gjennom hullene i bollen. Fra er under, nøtter koblet til bolter. Skiftenøkkelen vil være nødvendig å løsne disse nøtter fra under.

Høyre skiftenøkkelen

Fordi det er ingen måte å vite hva bestemt størrelse nøtter kan være på et bestemt toalettsete, det beste valget er en halvmåneformet fastnøkkel, også kalt en skiftenøkkel. Denne fastnøkkel har glatt kjever, med en nedre kjeve som kan flyttes nærmere til eller lenger bort fra topp kjeven. Dette gjør vrir du utstyret rett under kjever. Hold bolten stødig ovenfra, med en skrutrekker, for å unngå å slå bolten mens du løsne eller skru mutteren med wrench.

Toalettseter som ikke trenger en skiftenøkkel

Nyere toalettseter omgå behovet for å bruke en skiftenøkkel for installasjon eller fjerning av setet ved hjelp av plast bolter og muttere. Installere eller fjerne mutteren, kan du bare holde mutteren med én hånd mens du slår bolten ovenfra med en skrutrekker. Pass på at du ikke må strammes når du installerer disse plast nøtter.

Toalett Seat komplikasjoner

Hvis muttere eller bolter på toalettsetet er korrodert, kan tilleggsverktøy foruten skiftenøkkel være nødvendig. Hvis du støter på dette problemet, bruker du en baufil for å skjære gjennom en mutter. Du kan også skjære gjennom bolt på et tidspunkt mellom sta mutteren og undersiden av toalettet, bruke baufil kuttet ting. Ta vare ikke å avlyse eller skade på toalettet.