Hva staten i USA ville ikke ha furutrær?

July 22

Hva staten i USA ville ikke ha furutrær?

Nesten alle amerikanske staten har en innfødt furu eller en annen, fra de majestetiske østlige white pines av Midtvestenet og nordøst til scraggly foxtail pines av høy Klamath og Sierra Nevada fjelltopper. En tilstand har imidlertid ikke en enkelt innfødt representant.

Hawaii

Hawaiiarkipelaget mangler innfødt furutrær, det er nok av ikke-innfødte i dyrking. Disse vulkanske øyer i det nordlige Stillehavet er enormt isolert, og har nær 1000 arter funnet noe annet sted i verden.

Lav furu mangfold

Noen andre stater har bare én eller to innfødt pines. Alaska, har for eksempel kysten furu, en underart av furu pine, maritime skogene i Sørøst sin. Noen av de sentrale Great Plains statene som Nord-Dakota og Kansas, har svært lav furu mangfold også.

Høy diversitet

Derimot, har de fleste stater i USA flere typer innfødte furu. Av mangfold inkluderer Sørøst og California, som ikke bare har mange arter, men også noen superlativ seg; for eksempel, den største av alle, sukker furu, samt den Intermountain bristlecone pine, lengste-levende kjent organismen i verden.