Hva spiser min treet?

October 19

Hva spiser min treet?

Trær er vanligvis den største planter i landskapet, men de er ikke immune mot skadedyr infestations. Flere varianter av kryp og insekter foretrekke å mate på blader og woody vekst trær over andre typer planter. Både busker og eviggrønne trær gir hovedkilden til mat for flere typer skadedyr, inkludert dyreliv. Identifisere kilden til skaden er første skritt i å beskytte helsen til treet.

Dyreliv

Dyr er en av hovedårsakene til treet og busk skade i mange landsbygda og landet landskap. Bark, løv og frukt trær gir mat til et utvalg av dyreliv. Fugler, ekorn, gjengen og små gnagere feed på frukt og nøtter trær mens hjort, elg og antilope pleier å beite på bladverket. Manglende løv og greiner fra laveste deler av trærne er et vanlig tegn på dyrelivet beite. Mange pattedyr, inkludert vaskebjørn og skunks, kan gnage på røtter eller barken av trærne, spesielt i fravær av andre mat kilder.

Løvverk Feeders

I tillegg til dyrelivet som beiter på grønne vegetasjon, spise flere mindre skadedyr også bort på bladene. Kjent som defoliators, stripe disse kryp og insekter bort hele deler av løvrike vekst. Bladene vokse vanligvis tilbake, men omfattende fôring kan fjerne vev som inneholder klorofyll, påvirker trærne evne til å behandle lys til energi. Alvorlig og langvarig infestations kan forårsake omfattende skader og død. Løvverk matere inkluderer webworms, møll, larvene, bagworms, cankerworms og sawflies.

Borers

Noen insekter bore hull under Barken av trærne og hull som strekker seg inn i woody veksten av stammen og grenene. Hovedårsaken til kjedelig er å legge egg i verneområder. Levende treet vev rundt hatchlings gir mat i sine tidlige stadier. Sørlige furu biller, svart terpentin biller, tre veps og ambrosia biller er alle borers som er ansvarlig for å spise bort på treet.

Behandling

Riktig behandling å beskytte treet fra mate dyr og insekter, avhenger av pest som er ansvarlig for skader. Kjemisk insektmidler kan hjelpe utrydde insekt angrep, selv om de fleste inneholder giftige stoffer. Fordelaktige insekter som lever skadelig skadedyr kan redusere befolkningen i noen skadedyr. Gunstig insekt inkluderer rutete clerid biller, cerceris fumipennis og lady biller. Holde dyreliv av din trær ofte krever kjemiske deterrents eller beskyttende fekting og netting.