Hva spiser min banke ut roser?

January 25

Hva spiser min banke ut roser?

Knockout roser er foretrukket av gartnere fordi de er blant hardiest steg planter. Men selv om de er en av de enkleste å vokse, er fortrenging utsatt for visse insekter og dyreliv, som kan beiter på blader og blomster. Å vite hva skade rosene kan du ha nydelige blomster med relativ letthet.

Identifikasjon

Knockout roser vokse fire fot høye og tre fot bred. De er hardføre i sonene 4 til 9. Farger varierer alt fra en solrik gul til dyp rød.

Hjort

Hjort er en skadedyrbekjempelse Knockout Roses. De liker å knaske på anlegget selv om det er torner i buskene. Sette din Knockouts i bur å forhindre hjort slipper dem til middag. Forstå, hjort ikke vil drepe din rose busker, men de kan ta ut blomstrer før de er klare til å slippe.

Så flyr

Så flyr (Allantus cinctus) er små veps som ikke har en stinger. Disse insekter er kjent for å spise rosebusk blader under i stedet for på toppen. En måte å fjerne så fluer med en pinne. Et annet alternativ er å bruke en biorational insektmiddel som ikke inneholder mye gift.

Biller

Visse biller som Rose Chafers og Fuller Rose biller som for å knaske på bladene av Knockout roser natten. Fjerning utføres ved iført hansker og plukke dem etter skumring faller.

Faktum

Ta vare på din Knockout roser fra start til slutt når håndtere pest er en prosess som kalles integrert pest management. Speideren, identifisere og fjerne insekter og skadedyr vil sikre helse og skjønnhet av rosene.