Hva spiser ert & solsikke Seedlings?

May 10

Hva spiser ert & solsikke Seedlings?

Unge ert og sunflower planter produserer skudd som er mør og velsmakende. Faktisk vil mange gartnere høste eller vokse erter og solsikker for anbudet unge skuddene spirene. Det er flere mulige gjerningsmannen for skadet ert og sunflower frøplanter, inkludert insekter og dyr.

Snegler og snegler

Snegler og snegler er to av de vanligste overgripere for unge ert og sunflower planter. Øm, lavtliggende blader og stengler av planter gjør dem ideelle fôr for snegler og snegler. Hvis du ser store deler av planter mangler, er det sannsynligvis et resultat av snegler og snegler. Ofte, vil snegler og snegler også etterlate glitrende spor av Slim når de reiser gjennom avlingen.

Pill Bugs

Pill bugs er små bugs har en hard beskyttende skall, og krølle seg i en ball når forstyrret. Fleste pillen feil bare spise rotne eller dø organisk materiale, men de vil også skade svært ung levende planter. Pillen feil vil sannsynligvis bare spise en del av ert og sunflower seedlings, røres deler av anlegget.

Mus

Tre mus eller skogmus er blant de vanligste overgripere av unge planter i hagen. Mus forlater ofte en kombinasjon av fullt spist og delvis spises frøplanter bak i kjølvannet deres. Kontroller spesielt fillete kanter langs områdene der planter har blitt spist. Dette er en indikator som det er mus heller enn andre skadedyr eller rovdyr angripe seedlings. Mus vil ofte grovfôr på planter dyrket i hagen senger enn i containere.

Cutworms

Cutworms er nattlige larvene. De er larver av sommerfugler og lever under blad og hage kull i løpet av dagen. Cutworms vil kutte ned en hel frøplante. I noen tilfeller vil cutworms spise hele falne frøplante; i andre tilfeller spiser av cutworms bare en del av falne frøplante, etterlot resten. På grunn av deres spesielle fôring vaner, kan cutworms forårsake omfattende skader ert og sunflower seedlings selv om det er bare noen cutworms i hagen.