Hva som skjer når bassenget har en Film på toppen & bobler i boksen Skimmer?

December 3

Svømmebasseng krever en konsekvent diett av vedlikehold og kjemikalier for å holde seg ren og klar. Noen ganger men pool vannkjemi lider og vann blir skummende; eller, i noen tilfeller vises en tynn film på vannoverflaten. Dette er både tegn at vannet er kalsium hardhet og sanitizer nivåer potensielt må være balansert.

Filmy vann

De fleste bassenger bruk klor som den viktigste sanitizer. Det er ansvarlig for å holde vannet gratis bakterier, hvilke hjelper forhindre alger og andre problemer forbundet med skitne basseng. En film kan danne over bassenget fra en kombinasjon av kroppens oljer, kremer og skitt som bygge opp på grunn av mye bruk. Denne filmen kan danne også når bassenget er filtrering systemet ikke fungerer riktig. For å være effektive, behøver filteret på minst 12 timer per dag sirkulere kjemikalier og filtrere ut skitt og rusk.

Skummende vann årsaker

Den vanligste årsaken til skummende bassenget er en dråpe i kalsium hardhet nivåer i bassenget. Dette er mer uformelt kjent som bløtt vann. En annen, mer fornuftige grunnen til såpeskum i vannet skyldes rengjøringsprodukter. Bassenget eiere som ønsker for å rengjøre fliser nær vann eller vinyl fôr i deres over bakken pool bruke vaskemidler som ofte lar såpeskum på bassenget. Samme rester som forårsaker en film på vannet kan også forårsake skummende bassenget. En siste, vanlig årsak til skummende bassenget er over anvendelsen av algaecide i vannet.

Luften i linjene

Et filter trenger vann for å fungere riktig. Hvis filteret ikke har nok vann går gjennom systemet, inn luft linjene. Kontroller at vannet er minst på halvveis mark bassenget skimmer's vertikal høyde. Forlater vannet lavere enn kan forårsake bobler å blåse fra tilbake jet. Dette etterlater en tung skum utseende på bassenget overflaten. Sjekk bassenget slangene også for sprekker at luften i filtersystem.

Middel

En film på vannet kan være en tidlig indikator sanitizer problem i svømmebassenget. Umiddelbart kjøre filteret og sjokk svømmebassenget, fordi det er sannsynlig at vannet blir skyet hvis en film begynner vises over overflaten. For å gjøre så, Legg 1 gallon av flytende sjokk for hver 7000 gallons av bassenget og kringkaste det over overflaten. Kjør filteret for 24 timer kontinuerlig. Anti-skummende kjemikalier er også tilgjengelig på bassenget supply forhandlere. Disse kan legges sammen med gjenoppretting av riktig vann kjemi.