Hva som forårsaker sprekker & dypper i innkjørsel asfalt?

December 9

Hva som forårsaker sprekker & dypper i innkjørsel asfalt?

Innkjørsel asfalt brukes på veier og innkjørsler fordi det er langvarig og holdbar. I motsetning til betong og andre asfalterte flater har ikke asfalt kontroll ledd som tillater det å skifte når bakken fryser. Resultatet mindre sprekker er vanlig, men er lett repareres. Store sprekker og dips, derimot, er ofte et resultat av dårlig installasjonen, og angi strukturelle problemer som vil fortsette å spre seg dersom ikke korrigert.

Svak Foundation

Fall i en asfalt driveway kan til slutt føre til hele deler synker og sprengning. En av de vanlige årsakene til dette er en svak. Hvis samlet base under overflaten ikke dypt nok eller riktig komprimerte, underjordiske fuktighet vil til slutt ha steiner ned, forlater en åpne hvelvingen under overflaten. Uten en fast samlet base å støtte den tunge vekten, begynner asfalt å dyppe.

Frost Heaves

Frost-HIV skade oppstår når temperaturene slippe under frysepunktet, tvinge bakken for å flytte og utvide. Asfalt innkjørsler sprekk når bakken skifter, fordi asfalt har ingen kontroll ledd som gjør det mulig å utvide og kontrakten etter behov. Frost-HIV skade er vanligvis mindre, men bør være oppdatert så snart som mulig for å hindre sprekker spres. Under installasjonen, grave grunnlaget under frost linjen og kompakt steiner som mulig å begrense sjansene for frost-HIV skader som er oppstått.

Flekker

Fett og olje flekker lekkasje fra biler til tider, men hvis de ikke er skilt ut, disse flekker spise bort på fugemasse og asfalt. Ved å svekke overflaten, gjør flekker det enklere for fuktighet trenge gjennom overflaten og forårsake sprekker. Bruke en strøm skive og asfalt flekkfjerner å vaske bort flekker uten å skade asfalt.

Smale Foundation

I motsetning til betong, murstein og andre typer asfaltert innkjørsler, skal grus grunnlaget for en asfalt driveway være ca 6 inches større enn overflaten på hver side. Dette gir en barriere mot fuktig jord, redusere muligheten for sprekker danner langs sidene. Skjul ytterligere grus med kanter, torv, mulch eller dekorative småstein.