Hva som forårsaker hvite flekker på Magnolia blader?

August 27

Hva som forårsaker hvite flekker på Magnolia blader?

Magnolia er en slekt av blomstrende busk eller trær som produserer levende blomst vekst i blomst. Hvite flekker på magnolia blader kan være en indikasjon på flere sykdommer og skadedyr som reduserer vitalitet av blomster og anlegg vigør. Adekvat plante linjeavstand bidrar til å hindre problemer og tidlig identifisering og kontroll tiltak redusere alvorlighetsgraden av dem.

Pulveraktig mugg

Pulveraktig mugg er en felles, men mindre fungal infeksjoner av Magnolia som skaper hvite flekker av løvverk. Soppen favoriserer varme temperaturene på dagtid og natt temperaturer for infeksjon. Mens mest soppinfeksjoner favorisere vann på blad overflater, pulveraktig mugg sopp favorisere tørre flater og infisere ikke vått løv. Sykdommen starter som små hvite flekker på blad overflater som forstørrer som sykdommen utvikler seg, lage en pulveraktig hvit belegg over hele overflaten av infiserte løvverk. Alvorlige infeksjoner kan forårsake stunting nye bladverk, blad curling og tidlig blad slipp. Gni eller spray vann på infiserte blader å fjerne sopp, sviske døde grener og fjerne alvorlig infisert blader å hindre sykdommen sprer seg. Kjemisk soppmidler kan hjelpe forebygge og kontrollere alvorlige infeksjoner.

Alger Leaf Spot

Alger leaf spot er en vanlig sykdom av magnoliaer vokst i varm og fuktig klima. Alger patogen favoriserer svekket planter for infeksjon, med symptomer vises som overfladisk til mindre. Symptomer på infeksjon består av små hvit til grå flekker på blad overflater, lokalisert blad vev død, blad gulfarging og tidlig blad slipp. Fjerne og ødelegge infiserte blader å hindre smitte fra å spre seg. Kobber-baserte soppmidler gir en effektiv metode for kontroll for alvorlig alger leaf spot infeksjoner.

Falske Oleander skala

Falske oleander skalaen er en liten pansrede Skjoldlus pest som strømmer på magnolia løvverk. Skalaer er hvit i farge og klynge i kolonier på planter blader, gir inntrykk av små hvite flekker på blad overflater. Symptomer på infeksjon består av synlige skalaer blad flater, chlorosis eller dødpunkter hvor vekten er fôring, blad gulfarging og tidlig blad slipp. Styring av falske oleander skalaer er vanskelig på grunn av skalaer rustning. Insektmidler og hagebruk oljer er effektive for å kontrollere umodne skalaer. Sjekk alltid insektmiddel etiketter før du bruker fordi ikke mål insektmidler kan drepe ROV insekter som lever på skalaen, dermed øker befolkningen pest.

Magnolia skala

Magnolia skala er en stor insekt pest som strømmer på saft av magnolia løvverk. Symptomer på infeksjon består av hvit til grå Skjoldlus bevegelse, honeydew innskudd, blad gullig, tidlig blad slipp og plante død. Skala ut honeydew når fôring på magnolia, som fører til sotete muggvekst og en økning i andre insekt befolkninger innmatingens på honeydew. Opprettholde anlegget vigor med vanlig vanning og beskjæring hindre skala infeksjoner. Hagebruk oljer, kjemiske insektmidler og insecticidal såper er effektive metoder for kontroll.