Hva som forårsaker brune greiner på eviggrønne trær?

August 12

Hva som forårsaker brune greiner på eviggrønne trær?

Evergreens som Gran og furu trær er ofte funnet i verft og hager. Disse trærne legge farge og tekstur til alle landskap og trives i full sol, men tåle delvis skygge også. Evergreens er utsatt for visse betingelser og sykdommer som kan forårsake browning av greiner, p gullig og dårlig treet helse.

Vinter skade

Evergreens risikerer å opprettholde skade kaldt vær. Uttørkende vinder, er raskt slippe temperaturer og mangel på fuktigheten i jorden vanlige årsaker til vinter skade i evergreens. Ifølge Colorado State University forlengelsen, symptomene på vinter skade med brun nål tips, browning av nåler og browning grener. Skade fra kaldt vær skyldes vanligvis lav jordfuktighet. Symptomer på vinter skade er ikke ofte synlige inntil den følgende våren eller tidlig sommer måneder. Brune greiner vanligvis oppstår på siden av treet som ansikter rådende vinder, sier Ohio State University.

Blad Scorch

Blad scorch kan oppstå på alle typer anlegg, men er vanlig i evergreens og er vanligvis forårsaket av en mangel på fuktighet i anlegget blader og varmt vær. Trær under stress og med roten skader er mer utsatt for blad svi. Ifølge University of Kentucky College av jordbruk inkluderer symptomer assosiert med blad scorch gulfarging langs margene i blader, browning av blader og browning grener. Blad scorch kan bli isolert i en gren, ene treet eller kan påvirke hele treet. Øvre greiner rammes ofte mest alvorlig, og eviggrønne trær med alvorlig blad scorch kan miste blader og nåler. Hele grener kan visner og dør også.

Fuktighet

Eviggrønne trær kan utvikle symptomer på brune greiner og nåler som følge av våt jord. Høy fuktighet i jordsmonnet fører oksygen å plummet, fører til roten svekkelse og rot død. Browning av greiner og nåler vanligvis vises ikke før året etter rot skaden. Fuktighet skaper flere problemer for trær vokser i tunge grunnforhold, som begrenser root utvikling.