Hva slutt skal jeg bruke på interiør grov trepaneler?

July 24

Grov trepaneler er best egnet for flekker og utførelser klart. Disse produktene tillate den naturlige skjønnheten i de tre korn å bli sett. Maleri grov trepaneler avta fet rustikk utseende. Flekker er tilgjengelig i flere farger fra mørke til lys. Fargen du velger bør være basert på ditt innredning og din personlige smak.

Forberedelse

Flekker er svært tynn og kan raskt opprette et stort rot hvis du ikke forberede området som du vil være farging i. Bruke drop kluter for å dekke gulv og bevege møbler ut av veien. Bruk gummihansker for å beskytte hendene fra flekken og være sikker på å bruke klær som du ikke tankene ødelegger.

Programmet

Du kan børste eller rulle flekker på overflaten av din grov trepaneler. Vær oppmerksom på at når du bruker en berg det vil splatter. Rulle overflaten sakte for å redusere mengden av splatter fra din roller. Flekken har også en tendens til å kjøre ut av en valse pad snarest du legge trykk med pad veggen. Bruk bare nok trykk til roller pad å jevnt distribuere flekken over overflaten. Flekk vil også tom en pensel hvis du laste penselen for tungt.

Teknikk

Børste eller rulle en del av flekken og deretter bruke en fille for å tørke av overflødig flekken. Du vil også bruke filler til å tørke av alle kjører eller drypper. Vær forberedt på å fullføre en hel vegg når du starter flekker. Du kan ikke stoppe i en vegg - det vil være en merkbar forskjell når du fortsette fargingen. Hvis det er mulig har en hjelper tørke av overflødig flekken mens du bruker den. Dette vil bidra til å sikre at din flekken kommer ut med en selv utseende.

Klarlakk

Bruk Fjern belegg for å beholde ytterligere tre. La din flekken til tørre over natten, og deretter bruke din klarlakk med en pensel og rulle. Du kan velge fra en flat glans (ingen shine wogole) til en høy glans glans. Klart belegg kan også brukes direkte til din grov trepaneler uten flekker først. Noen foretrekker naturlige fargen på treet.