Hva slags Wood Filler blir vanskelig å bore gjennom?

October 18

Gjør-det-yourselfers må ofte reparere tre elementer i eller rundt sine hjem. En rekke produkter er tilgjengelig for dette formålet, men ikke alle av dem er egnet for tøffe tak, slik som de som kan kreve re boring i reparerte området. For disse aktivitetene krever huseiere en kraftig forbindelse som tørker til en hard overflate, men har den samme "gi" i det som tre å tillate boring.

Bruksområder for tre sparkel

Tregulv ofte kan være gjenstand for splitting og sprengning, samt huljern og bulker fra tunge møbler. Denne typen skader kan repareres ved å bruke tre sparkel til området og la det tørke. Deretter er området pusset nivå med resten av overflaten. Møbler kan lide av tørke og deling av korn, som også kan repareres med tre sparkel. Imidlertid flekker tre sparkel produkter ikke godtar på samme måte som i skogen selv, så du kan merke en forskjell i den reparerte inndelingen.

Enkel tre fyllstoffer

Tre sparkel er laget av mange forskjellige typer materialer. En veldig enkel tre sparkel kan gjøres av sagmugg fra samme tre som stykket under reparasjon, blandet med hvit eller gul snekker er lim. Linfrø og kritt eller bakken kalkstein er en annen prøvde og sanne filler for tre reparasjoner. Cellulose-baserte fyllstoff bruke trevirke fiber og vannbaserte eller løsemiddelbasert bindemidler. Gips-baserte fyllstoff bruk en mineral pulver med et krystallinsk filler som ikke vil trekke fra sidene etter tørking.

Todelt Epoxy tre fyllstoffer

Epoxy type fyllstoff bruker en harpiks og en Herder. Disse to forbindelser er deretter blandet sammen i en hard og holdbar fyllmasse materiale som kan bores når fullstendig kurert, ifølge den gamle huset Journal Online. Disse fyllstoff er ekstremt stabilt når tørket og ikke krympe eller utvide i tre. Ofte, er fjerne gamle, råtnet trevirke fra området ikke nødvendig. Epoxy er bare påført eller injisert i treverket gjennom boret hull. Når det tørker, etterlater det en hard, gjennomførbar materiale som holder ut fuktighet og insekter.

Bore hull i tre sparkel

En av fordelene med å bruke en epoxy tre filler er at det tørker til en hard overflate som kan være sawn, boret, ødelagt eller slipes uten sprekker eller slitasje. Det er imidlertid viktig å blande to deler formelen nøyaktig for å oppnå gode resultater. Epoksy kan bruke like deler av harpiks og herder. Andre formler kan kreve en annen blanding av komponenter. Epoxy tre fyllstoffer må tørke i minst 24 timer eller mer for å kurere materialet for flere operasjoner.