Hva slags voks til bruk på eksisterende betonggulv?

June 28

Hva slags voks til bruk på eksisterende betonggulv?

Polering og polering kan gjøre betonggulv vises glatt og skinnende. Bruke en gulv voks på din ferdige betong beskytter overflaten flekker og blemmer. Bruke en stein eller betong gulv voks gir en slitesterk finish som hjelper harde gulvet opprettholde høy glans og glans for måneder.

Betong voks

Selv om møbler voks og vinyl gulv voks kan gi en midlertidig skinne på betong gulv, disse produktene vil ikke vare lenge og øke risikoen for gli og falle. Bruke voks merket for bruk i polering og dekker betonggulv. Du finner spesielle konkret voks på de fleste oppussing butikker. Dette kommer i en rekke formler som inneholder ulike harpikser og polymerer utformet for å holde opp under trafikk.

Betraktninger

Når du velger en bestemt type betonggulv voks, se etter en som forbedrer den eksisterende finish. Farget voks frem glansen av fargede etasjer, mens klart voks forbedre og markere de unike undertoner av polert betong. En flekken motstandsdyktig voks gir enkel rengjøring i garasjer og andre områder som er utsatt for fett og oljelekkasjer og drypp.

Programmet

Utligningsmetode spiller en viktig rolle i å skape en attraktiv voks finish som varer så lenge som mulig. Mest konkrete voks krever bruk av en mekanisk polering maskin. Denne prosessen krever vanligvis polering nakne gulvet med en rekke sliping og polering pads som slipe ned det fine grus på overflaten av betongen. Rengjør polert gulvet før bruke voks på den glatte overflaten. Instruksjonene program på voksing produktet å lage nivået av glans du ønsker. Noen konkrete voks krever flere programmer for å lage en tøff, robust jakke som holder opp til stor trafikk. Lime voks krever vanligvis færre strøk enn flytende voks.

Omsorg

Lys voks designet for vinylbelegg kan bære på et betonggulv i dager eller uker. En spenstig betong voks varer i minst seks måneder, selv om noen vare så lenge som 36 måneder. Feie og mopp vokset betong gulvet regelmessig for å hindre riper og sikre en langvarig finish.