Hva slags vannmelon skadedyr er det?

June 17

Vannmelon dyrkes i både boliger og kommersielle hager. Vannmeloner er tilgjengelige i både seeded og seedless varianter og varierer i størrelse basert på ulike vokst. Vannmelon er spises fersk og brukt i mange kulinariske retter for sin næringsverdi. Vannmelon er en kilde til lykopen, som har vist seg effektive i å fremme kardiovaskulær helse og forebygge enkelte typer kreft. Dessverre er det noen ganger ødelagt av en rekke skadedyr innmatingens på anlegget, frukt eller begge.

Agurk biller

Både bundet agurk biller stripete agurk biller er skadedyr vannmelon planter. Hvis vannmeloner er plantet i nærheten av andre avlinger som agurk, squash og cantaloupe, kan de skade de avlingene. Denne pest feeds stengler og blader produsert av vannmelon anlegget. I bare et enkelt år, kan mange generasjoner av biller mate på en. De yngre anlegget er når den blir angrepet, jo mer alvorlig skader frukt gi.

Rindworms

Rinds av vannmelon frukt er meget attraktivt for ulike typer ormer. Som helhet kalles dette skallet ormer. Noen vanlige skall ormer inkluderer armyworms, tobakk budworms, earworms og salt - marsh larvene. Skader forårsaket av disse skadedyr kan variere fra fôring på løvverk og stammer å spise skallet selv, således gjør frukten uegnet for salg eller forbruk.

Whiteflies

Dusinvis av varianter av whiteflies lever på vannmelon planter. Disse flygende skadedyr lever på sap produsert av anlegget, som resulterer i færre næringsstoffer for anlegget i seg selv. I tillegg til forårsaker direkte skade, overføre whiteflies også virus til vannmelon anlegget, som squash blad curl og salat smittsomme gult. Hvis det finnes whiteflies på anlegget, er de vanligvis plassert på undersiden av bladene.

Seedcorn Mark

Såkornet Mark er kan forårsake betydelig skade anlegget er ung, fortsatt i frøplante scenen. Voksne legger egg i altfor fruktbare jord eller gjødsel og ofte hjemsøke hele avlinger. Som Mark klekkes, begynner de å mate på i strå og frø av anlegget. Inne mild sakene opplevelser anlegget redusert vigor, mens mer alvorlige tilfeller helt drepe planten.

Cutworms

Cutworms er en andre pest som angriper vannmelon planter mens de er bare frøplanter. Disse ormene er Larvene som vises fettete. Cutworms angrep stammer først kutte i dem og redusere helse og styrke frøplante. Som de fortsetter å mate arbeider de seg opp bladverket, tygge store hull i bladverket. Disse skadedyr finner fôring fra våren gjennom høsten.

Leafminers

Voksen leafminers er fluer innmatingens på bladene produsert av vannmelon anlegget. Disse fluene da legger egg rundt hullene i bladverket de opprettet. Mark som fortsatt lever på, forårsaker mer omfattende skader. Inne mild sakene er løvverk skader den eneste bekymringen. I mer alvorlige tilfeller oppstår den høye saltholdigheten som resulterer i frukt som ikke er beskyttet mot sollys og som blir skåldet resultatet.

Animal Skadedyr

Det er mange ville dyr som også spise vannmelon frukt. Hvis disse dyrene har tilgang til en vannmelon avling, kan de forårsake betydelig skade på frukt, å redusere avkastningen. Blant det mest utbredte av animal skadedyr er coyotes, hjort, raccoons og crows. Denne skaden oppstår vanligvis når vannmelon er moden, så spør harvest er et viktig skritt for forebygging.