Hva slags tre planker må jeg bygge en personvern gjerde?

January 17

Hva slags tre planker må jeg bygge en personvern gjerde?

Tre gjerder er den vanligste typen personvern gjerde amerikanske hjem. De er relativt billige, enkle å bygge, holdbar Hvis riktig bygget og kan gjøres i en rekke stiler og mønstre. Sedertre, redwood og cypress er foretrukket tre former for personvern gjerde fordi de motstå råte og insekter, men furu og Gran brukes ofte. Høyden og bredden på en personvern gjerde tre planker avhenger av stilen gjerdet og hus preferanse.

4-tommers Pickets

Kanskje er mest vanlige størrelsen på tre planke for et personvern gjerde 4-tommers bred plukket, med en spiss topp, som katedralen, eller en fillete toppen, som er vinklet på hver side. Fire-tommers pickets selges på bygningen hobbyforretninger og tømmer butikker i prefabrikkerte 8-fots lange paneler, som forenkler installasjonen. De er 6 fot høy, som er maksimalt høyden tillot gårdsplass gjerde i de fleste miljøer. Sjekk ditt område bygge og zoning koder hvis du vil bygge en høyere gjerde.

6-tommers planker

En annen vanlig personvern gjerde stil bruker 1 x 6-tommers tre planker angi loddrett i én av to stiler. Plankene er ved siden av kantene sammen er det som kalles "byggmester stil." "God-nabo stil" veksler planker på hver side av en båre bord så gjerdet ser det samme på begge sider. Variasjoner av disse stilene er 8-tommers bred styrene og overlappende de loddrette plankene for å gi det samme ansiktet på begge sider av gjerdet.

Vannrett planker

Noen tre personvern gjerde har vannrette planker som er 6, 8 eller 12 inches bredt. Denne stilen fungerer best på nivå mange fordi de er vanskelig å installere på bakken. Bredt planker tilby mer privatliv enn smale planker. Plankene kan sette med deres kanter flush eller vekslet i god neste stil. Et annet alternativ er å la 1 - eller 2-tommers mellomrom mellom planker beholde personvern, men la luftsirkulasjon.

Basketweave planker

En basketweave personvern gjerde inneholder ofte 6-tommers tre planker. Design veksler plankene på begge sider av innlegg, med en planke på én side av en midtstolpen og neste planken på den andre siden av innlegget. Plankene vanligvis er ordnet vannrett, men de kan installeres vertikalt, overlappende center båre.

Andre alternativer

Noen personvern gjerde planker er virkelig paneler. Du kan bruke kryssfiner ark eller gitter paneler, solid gjerdet eller vekslet i et mønster med konvensjonelle planker. Du kan også blande planker, alternerende 6 og 8 tommer bredder, for eksempel eller bruker 6-tommers planker på én side av en god neste gjerde og 8-tommers planker på andre siden.