Hva slags tre er min tregulv?

October 29

Hva slags tre er min tregulv?

Finne ut hva slags tregulv du kan være litt vanskelig. Tid og ferdig på et gulv kan endre utseendet på naturlig tre, skjule definerende trekk. Før du prøver å identifisere tre, må du rengjøre veden av alle utførelser og flekker å oppnå maksimal identifikasjon potensielle.

Farge

Du kan bruke fargen på basen, ikke ferdig tre som en av de beste indikatorene. Furutrær er ofte gul eller fersken i farger. Aske har en gylden farge. Lønn er fersken og hvit. Oak er en medium-brun. Valnøtt er mørk brun og nesten svart. Kirsebærtre er en dyp rød-brun. Hickory eller pecan tre har en ujevn farge, varierer mellom lys brun og nesten hvit.

Korn

Korn av skogen kan hjelpe mye i å identifisere det. Pine er en av de enkleste å identifisere. Pines har en smal korn med lange, ovale looper. Furu har mørke flekker spredt over hele skogen. Eik har en større korn som ser grov. Kirsebær har en ujevn korn som er brutt opp av mørke flekker. Valnøtt har en svært mørk naturlig farge, og kan ha bredt eller close-set korn. Korn swirls lange, og det kan være vanskelig å finne kurvene i korn.

Hardhet og funksjoner

Sjekk hardheten av tre. Eik, lønn, bøk og valnøtt er alle veldig vanskelig. Du kan teste hardheten av tre etter stepping på en uferdig del med en spiss hæl. Hvis hælen gjør en bulk, og deretter gulvet er trolig laget av en Gran som furu, pels eller sedertre. Sjekk andre funksjoner av treet også, for eksempel basisfargen. Furutrær og softwoods grå med alderen, mens hardwoods kan være brun, rødt eller grått. Se på mønstre av tre online og se hvis noen svarer mønstrene på gulv.

Alder

Vite når huset ble bygget kan bidra til å identifisere hvilke tre brukt til ditt gulv. Koloniale tregulv ble vanligvis laget av furu. Koloniale gulv har ikke flekker på dem, og burde ligne ubehandlet tre. I 1800 tregulv var hovedsakelig furu, men de farget det. I 1900-tallet eik ble gulv populær. Disse tregulv vanligvis har tykke planker og er svært vanskelig. Gulv bygget siden 1980 kan ha en rekke tresorter, fra furu skal eik selv lønn eller bøk.