Hva slags tre er Hemlock?

May 27

Hemlock, felles navn for bartrær i Tsuga-slekten inneholder viktig tømmer trær samt noen arter vokst dekorativ grunner. De to viktigste timber arter, østlige hemlock og vestlige hemlock, stammer i Nord-Amerika. Den vestlige hemlock når opp til 200 fot høy, mens de mindre østlige hemlock vokser ca 60 til 100 fot høy.

Østlige Hemlock

Østlige hemlock vokser så langt nord som Nova Scotia og så langt sør som Alabama og Georgia. Den produserer en Gran ofte brukt i byggebransjen for innramming, kledning og subflooring. Tre Splinter lett og har en grov korn. Boksen og pall beslutningstakere bruker ofte tre for å gjøre sine produkter. Hemlock tre spiller også en viktig rolle i produksjon av papir, selv om papiret fra hemlock ikke er av høyeste kvalitet, ifølge USA Forest Service.

Vestlige Hemlock

Vestlige hemlock, en av de viktigste trevirke produserer en tre ligner på dens østlige slektning. Ved både trær viser vanligvis en buff eller lys brun farge, med rose-farget eller rød-farget årlig ringer. Verken produserer en betydelig lukt. Vestlige hemlock tre har en rettere korn og er tyngre og sterkere. Mørke striper forårsaket av Mark noen ganger vises i vestlige hemlock tre.

Egenskaper

Hemlock tre lim lett, og holder skruer og maling også. Det har ikke en sterk motstand mot forfall. Før du bruker hemlock utendørs, sørg for å bruke et konserveringsmiddel. Vær forsiktig når benytter håndverktøy eller elektroverktøy arbeide hemlock, siden deler lettere enn andre typer av tre. Hemlock har god slitasje motstand, noe som gjør det til et utmerket materiale for trapper og leidere, ifølge "Tre" magazine.

Betydning

Hemlock tre har en fremtredende plass i Americas nåværende hjemmet byggeindustrien. Bolig bommen som fant sted etter andre VERDENSKRIG hvelvede hemlock tre til en fremtredende posisjon i byggingen handelen som det ikke har oppgi. Spesielt den vestlige hemlock vokser i store står i Pacific Northwest og store logging operasjoner. Tilgjengeligheten av hemlock tre holder kostnadene rimelig sammenlignet med tømmer databaser white pine.