Hva slags tre er Best for brenning?

December 11

Enten det er for peisen på en vinterlig kveld eller et bål året, gir en pålitelig brann varme, underholdning og en sjanse til å samle sammen venner og familie. Av tre du bruker for brannen avhenger mye på hva du har tenkt å komme ut av den. Tre brukes kun for utendørs brenne fordi det kan utgjøre farer lukkede områder, både i toksisitet og rester i Pipa.

Innendørs brenner

Unngå brennende pine. Harpiks kan være et stort problem i skorsteiner fordi det tresko influensa og strøk skorstein murstein. Disse innskuddene kan samle over tid og antennes når en brann startes. Hvis du absolutt har brenne furu innendørs, må er treet svært erfarne og tørr. Har din pipe regelmessig rengjøres for å hindre mulig skade som kan resultere i dårlig ventilasjon og utilstrekkelig uavgjort.

Hot Burns

For å gi maksimalt varme, er frukt der den er på. Kirsebærtre brenner varme og er relativt langvarige. Vær forsiktig med å legge for mange kirsebær logger samtidig som mengden varme kan fort bli ubehagelig. En annen hot frukt treet er persimmon. Disse trærne pleier å være betydelig mindre i diameter enn kirsebærtrær og er en god innledende tre fordi de blir veldig varme raskt, som hjelper med forbrenning av den tettere kirsebærtre. Selv med persimmon, men husk ikke å overstoke brann - resulterende røyken kan være vanskelig å overvinne. Kontroller at disse skogene er godt tørket før brenning.

Langvarig Burns

Eik er ryggraden i en langvarig brann. Det er jevn og selv og sengen av kull som eik gir kan ofte brukes til å starte en ny brann neste morgen. Men kan eik noen ganger være vanskelig å antennes. Sikre en robust brann er knitrende før du legger til en full-size eik logg. Ellers kan du raskt kvele flammen og finne deg selv blåser aske med belgen. Oppdeling av eik logger er lurt hvis tre tilstrekkelig tørket. Du kan fortelle om dette er tilfellet hvis endene av loggene har begynt å vise press sprekk fra mangel på vann.