Hva slags tre bruker når Woodburning?

November 19

Alle typer av tre brenne, men de er ikke alle like deres effektivitet og ønskeligheten som brensel. Beste tre for brenning er en som kombinerer en høy varmeeffekt, lav røyk og gnist produksjon og bred tilgjengelighet. Den hardere og tettere tre mer varmen vil produsere.

Ash

Ask som svart, grønn og hvit aske varianter er alle aktuelle for brenning. Aske tendens til å antennes lett, noe som gjør det en ønskelig valg når du først tenne ilden. Det produserer ca 20 millioner BTU'S per ledningen og veldig lite røyk så lenge det er tørt. Hvis du klippe din egen firewood, er ash et godt valg fordi det deler veldig enkelt. Ash er tilgjengelig i de fleste områder.

Eik

Alle varianter av eiketrær gjøre utmerket firewood. De mest populære eik i brensel er red oak, hvit eik og live oak. Foruten noen eksotiske typer av tre er eik andre bare til hickory i heten den produserer, gjennomsnitt ca 25 millioner BTU'S per ledningen. Det gir svært få gnister og veldig lite røyk, noe som gjør det til et utmerket valg for peiser.

Bøk

Bøk trær produserer nesten like mye varme som eik. Det er utmerket både gnister og røyk. Den produserer en lys gul flamme som brenner det rolig. Innbyggerne i nordøst finner bøk å være en av de vanligste typene brensel på grunn av sin mottakelighet for sykdommen, som gjør treet uønsket og god døde de å klippe. Bøk er vanlig i de fleste deler av USA.

Hickory

Hickory er en av de vanskeligste woods vanligvis finnes i USA. De to mest populære typene er shagbark og bitternut. Hickory tetthet gjør det kunne produsere rundt 27 millioner BTU'S per ledningen. Hickory er treg brenner og gjør et utmerket valg av tre å holde en brann i gang hele natten. Som andre ønskelig typer tre, det gir noen gnister og lite røyk. En annen funksjon av hickory er behagelig lukt produserer når den brenner.

Andre valg

Andre gode valg av brann tre hvis du finner dem inkluderer svart bjørk, gul bjørk, lønn, mulberry, svart locust, gul locust og madrone. Disse er mindre tilgjengelig hovedsakelig på grunn av deres ønskeligheten som dekorative trær. Madrone tre gir den mest BTU'S per ledningen av arten tilgjengelig i USA, men det er sjeldent og vanskelig å dele.