Hva slags tre bruker jeg i en utendørs aluminium brann Pit?

March 24

En utendørs aluminium brann pit hus og inneholder en liten brann for bakgård bruk. Det finnes flere design og stiler å velge mellom, sikrer lated bekymre langvarig bruk. En ting å vurdere er tre brent. Velg et tørt treverk som er fri for kjemikalier og insekter for sikker og hyggelig bål.

Ovn vs lufttørket

Velg enten ovn eller air dried tre for brann pit bruk. Ovn-tørket tre fjerner vann fra tre i en oppvarmet kammer ved svært høye temperaturer, i noen tilfeller over 200 grader Fahrenheit. Dette tørker raskt fersk skåret tre. En annen ovn-tørket tre fordel er at feil fjernes og tre er vanligvis ren for sikker innendørs lagring. Air-tørket tre er noen ganger referert til som krydret tre. Det tørket ut ved hjelp av vinden og solen til å fordampe naturlig overflødig vann inni. De fleste Air-tørket tre er tilstrekkelig for en aluminium brann pit, men fuktighetsnivået varierer avhengig av hvor lenge det har vært utsatt for sollys eller regn.

Hardwoods

Velge hardvedgulv for din aluminium brann pit sikrer tre brenner jevnt og lenge. Vanlige løvtre valg inkluderer lønn, eik, hickory, bjørk og bøk. Hardwoods er tett og tykk, og brenne lenger enn myk skog og veden. Legg til ett eller to løvtre logger når starter opp ild for langvarig flammer. En Legg til softwoods eller brann forrett å få brannen startet, og hardwoods fortsette brenningen lenge etter første ilden vokser svak. Hardwoods å unngå det kan ikke brenne jevnt og konsekvent inkluderer sycamore, poppel og elm.

Softwoods

De fleste aluminium brann groper er små og beregnet på dekk eller patio området. Noe pits er utformet med andre materialer, som kobber, jern og stein for en dekorativ effekt. Softwoods er perfekt for en liten, rask brann i en utendørs underholdning krok. Fordi de er mindre tett enn de fleste hardwoods, produserer de også mindre varme, som er et godt valg for mindre branner i groper. Gul furu, Gran og Douglas fir er eksempler på noen fast-brenner softwoods.

Emerald aske Borer

Vurdere dyreliv skadedyr og insekter når du velger hardvedgulv for din aluminium grav. En inntrenger kutte tre og trær er Emerald aske Borer. Til denne pinnen er en metallisk-farget beetle som invaderer trær ved vannkilde og næringsstoffer vev inni bark. Resultatet er at treet innen 1-2 år. Emerald aske Borer spredt fra isolert steder i Nord-Amerika til mer utbredt områder gjennom infestation. Bille transporteres enkelt ved å flytte infested brensel fra ett sted til neste. Bare kjøpe ved fra anerkjente forhandlere og unngå flytte tre stykker og veden fra vill.