Hva slags trær har skinnende Bark?

May 3

Barken vokser i en rekke farger, teksturer og former, fra røff og tykke, tynne og skinnende blanke og peeling. Treet bark endringer med alderen, for eksempel papir bark bjørk, som har hvit, peeling bark som skreller bort for å avdekke en appelsin under lag. Om skinnende bark legger farge og tekstur til landskapet året rundt, er det spesielt ønskelig i vinter når løvtrær mister sine blader.

Prunus

Glanset, skinnende bark er karakteristisk av trær i Prunus slekten. Sargent kirsebær (P. sargentii) vokser til 40 fot høye og har rødbrun bark med en polert utseende. Sargent kirsebær blomstrer med prangende rosa blomster. Amur chokeberry (P. maacki) har også rødbrun, skinnende bark. Denne hvite-blomstring treet med en kniv skreller i lange, skinnende strimler. Paperbark kirsebær (P. serrula) har også peeling, skinnende bark som Purdue University forlengelsen beskriver som ligner "satin bånd."

Bjørk

Bjørk (Betula spp.) trebark kan være best kjent for de hvite, peeling utvalg på papir birches (B. papyrifera), men andre arter har skinnende bark. Sweet bjørk (B. lenta) har glans, rødbrun bark og vokser til 55 fot høy. Det tåler en rekke forholdene på stedet og sprer seg som den modnes. Den nordamerikanske innfødt gul bjørk (B. alleghaniensis) har skinnende, papery bark med en gul fargetone. Den trives i våt, myrlendt områder.

Ash

To arter av Ask har skinnende bark. Fjellask (Sorbus americana) vokser til 30 fot høy og har glatt, skinnende bark som roughens med alderen. Fjell Ask produsere klynger av hvite blomster etterfulgt av røde bær. Den hvite Ask (Fraxinus americana) vokser opp til 100 fot høy og har skinnende grå, grønn og rødbrun bark. Det er innfødt til Nord-Amerika og produserer tørr samaras høsten.

Andre trær

Andre trær med skinnende bark inkluderer den japanske tre lilla (Syringa reticulate), som vokser til 25 feet lang og skinnende, rødbrun bark. Disse prangende blomstrer med duftende hvite blomster på forsommeren og tolerere en rekke forholdene på stedet.Sakte voksende amur macka (Maackia amurensis) har skinnende, peeling, oransje-brun bark. Det når høyder fra 20 til 45 feet og har grå-grønne bladverket som mørkner med alderen. Amur mackas blomstrer med hvit og blek blå blomster. Japansk maple (Acer palmatum) har skinnende, grønn-rød, polert utseende bark. Disse løvtrær vokse i en rekke størrelser og ha dissekert løvverk i nyanser av rødt, oransje, lilla og grønt. Japansk maples er populære dekorativ trær og spenner fra mindre enn 10 til mer enn 25 feet lang, avhengig av variasjon. Prairiefire crabapple (Malus "Prairiefire") har skinnende, rødbrun bark. Denne 20-fots høye treet blomstrer om våren med dype røde blomster etterfulgt av skinnende, langvarig røde frukter. Den har lilla løvverk som blir oransje og røde høsten.