Hva slags trær har humpete Pods i Tennessee?

February 15

Hva slags trær har humpete Pods i Tennessee?

Trærne i Belgfrukt familie (Leguminosae) produsere humpete pods som vokser i hele Tennessee. Ca 13.000 arter av belgfrukter er i verden, inkludert trær, busker, lianer og urter. Alle medlemmer av Belgfrukt produsere en legume eller frø pod. Medlemmer som bønner, kløver og alfalfa er en viktig matkilde for mennesker og dyr likt. Frø av legume trær lagres i humpete pods som henger ned fra treets grener. De fleste belgfrukter trær har tornet grener med vekselvis vedlagte sammensatte bladene. Noen belgfrukter trær er eviggrønne, men mest er løvfellende og miste sine blader om høsten.

Svarte gresshoppen

Den svarte gresshoppen (Robinia pseudoacacia) har grå bark med dyp furer. Våren som frukttre blomstrer med hvite duftende med gule sentre som henger fra treets grener klynger for druer. Bladene til den svarte gresshoppen er sammensatt med 7 til 19 egg-formet tannløs brosjyrer. Liten torner er sammenkoblet ved baser av bladene. Frø pods er grønnlig brun og flat måler 2-4 inches lang. Hver frø pod huser 4 til 8 frø.

Klam Locust

Klam locust (Robinia viscosa) blir navnet for klam hårene som dekker unge grener, blader og frø pods. Klam locust har sammensatte bladene som er 7 til 12 inches lang med 13 til 21 egg-formet brosjyrer. Hver brosjyre er 1-2 inches lang med hårete undersides. Blomstene er rosa og henge i hengende klynger fra greinene. Frø pods er 2 til 3,5 tommer lang, brun og dekket i klebrig hår.

Østlige judastre

Den østlige judastre (Cercis Canadensis) er også kjent som Judas treet eller amerikanske judastre. Treet er korte av vekst, vanligvis bare nå 10 til 25 fot. Bladene er hjerteformede pekte tips og 2-6 inches bredt. Blomstene er en rødaktig-rosa til lys lilla i farge og bud langs grenene i klaser våren. Frø pods er 2 til 4 tommers brunlig røde pods som har i begge ender.

Honeylocust

Honeylocust trær (Gleditsia triacanthos) kalles også Thronylocust trær fordi bagasjerommet har torner og grenene er zigzagged med torner i leddene. Bladene er sammensatt med ovale fin-toothed brosjyrer knyttet til begge sider av en sentral stamme. Bladene er 12 å 24 tommene lang med hver brosjyre måling 1 tomme lang. Frø pods er 6 til 16 inches lang, vridd og brunlig lilla i fargen. Ca 12 til 14 frø er inne hver av pods. Frøene er ovale og er midt i en gul honning-lignende Behold, gir treet sin vanlige navnet "honeylocust."

Kentucky Coffeetree

Det latinske navnet Gymnocladus betyr "naken branch" fordi grenene ofte synes bare fordi bladene er sist til å spire i våren og noen av de første til å falle i høst. Bladene er dobbelt sammensatte med et enkelt par brosjyrer på blad stammen. Bladene er 12 36 inches lang med opptil 70 blåaktig grønne brosjyrer. Løpesedler er 2 inches lang med jevne kanter og pekte tips. De tørkede frøkapslene slå brun rød når eldre og ser ut som skinn. Frø pods er 4-10 inches lang og noen ganger er dekket i en hvit pulveraktig stoff. Frøene er store og 6-9 i hver frø pod. Kentucky Coffeetree (Gymnocladus dioicus) får sitt navn fra kaffebønne utseende frø inni sin frøkapslene.

Yellowwood

Bladene på treet yellowwood (Cladrastis kentuckea) er sammensatt med 5 til 11 brosjyrer knyttet til en 8 - til 12-tommers sentrale stammen. Hver brosjyre er 3-4 inches lang og små med en spiss tupp. Blomstene er hvite og henge i 12 - til 14-tommers lang klynger. Frø pods er 2-4 inches lang i en gulaktig brun farge. Hver frø pod holder 4 til 6 frø.