Hva slags sukker produserer appelsiner?

February 26

Mange forskjellige matvarer inneholder sukker, inkludert frukt som appelsiner, en av de mest populære fruktene i verden. Sukker er ofte i nyhetene fordi ernæringseksperter koble visse typer sukker til økt fedme. Fordi folk er bekymret for hvor mye sukker de spiser, ønsker de å vite mer om hva slags sukker appelsiner produsere.

Grunnleggende

Ernæringseksperter klassifisere appelsiner som en høyt volum mat fordi de inneholder et høyere beløp av vann og fiber. Til tross for at appelsiner inneholder sukker, er de relativt lavt i kalorier når spist hele. For eksempel inneholder en kopp hele appelsinskiver 81 kalorier og 3,6 gram fiber mens en kopp appelsinjuice inneholder 112 kalorier og 0,5 gram fiber.

Sukker i appelsiner

Ikke alle sukker er de samme. Av naturlig sukker som appelsiner produserer kalles fruktose. Sukker i appelsiner kan bidra til å kontrollere blodsukkeret og holde dem stiger for fort når du spiser.

Typer sukker

Det er mange forskjellige typer sukker, men folk er mest kjent med to hovedtyper. Sukker kommer fra behandling sukkerroer eller sukkerrør. Granulert sukker som folk ofte skje i kaffe eller bruke for bakervarer inneholder sukrose. Frukt, inkludert appelsiner, produsere fruktose. Imidlertid produserer korn også fruktose, som blir ofte behandlet til en flytende kalt høy fruktose mais sirup som er lagt til mange matvarer, inkludert brus.

Sukker grunnleggende

Alle typer sukker inneholder fire kalorier per gram. Men har noen matvarer en mer konsentrert kalori-innhold. For eksempel, har en teskje sukker 16 kalorier mens en teskje av appelsin juice bare har fire kalorier. I tillegg inneholder appelsiner også vitaminer, mineraler og protein.