Hva slags solsikker produsere svart olje solsikkefrø?

August 12

Svart olje frø rekke solsikke utgjør 90 prosent av alle solsikkefrø vokst kommersielt i USA, ifølge Thomas Jefferson Agricultural Institute. Solsikkefrø har svarte skrog produserer nesten dobbelt så mye olje enn stripete, sier til Dr. Gary Fick, verdenskjente solsikke oppdretter. Solsikkeolje er svært høy i næringsstoffer som Pantotensyre, vitamin E, selen, fosfor og kobber.

Dove Hybrid solsikke

Dove hybrid er en av mange typer solsikke vokst for fuglefrø, Main Street frø og forsyning. Den vokser til 12 fot høye har frø som er lett for fuglene å spise. Skallet er tynne enkel tilgang, gjør det en fuglefrø favoritt. Denne varianten vokser 12 fot høye og foretrekker å vokse i full sol.

Svart Peredovik solsikke

Svart peredovik sunflower har sin opprinnelse i Russland. Den produserer svart olje frø som er en favoritt kalkuner, Vaktel, hjort, ender og ville fugler. Ifølge Seedland er svart peredovik et godt utvalg å så ved Akko trekkfugler å mate, som inneholder næringsrike olje og kalorier. Den vokser 5 fot høy, er tørke tolerant og det anbefales å så 40 lbs. av frø per acre. Ville dyr elsker smaken av denne solsikke, ifølge Seedland.

Hybrid Sunflowers av Nusun

NuSun hybrider er utviklet av Fick og hans team av eksperter. NuSun spesialiserer seg crossbreeding solsikker å produsere svart olje frø som har de høyeste nivåene av olje. Noen varianter inkluderer Sierra, Teton, Panther og neshorn. Disse olje frø er solgt til profesjonelle bøndene til å plante og høste for olje, fuglefrø og avskallede frø markeder. De er vanskelig å kjøpe ved hjemmet gartneren. Blomstene har tett pakket seedheads, som høstes maskinelt. Frø i dag nyhetsbrevet rapporterer at "to spiseskjeer NuSun olje i stedet for mettet eller transfett reduserer total kolesterol med 5 prosent og skadelige LDL Kolesterol med nesten 6 prosent." Når reiser gjennom landene i Nord-Dakota, South Dakota, Michigan og Minnesota, er det mulig å vise miles av smilende solsikke ansikter og sjansene er at er de NuSun hybrider.