Hva slags skur gulvet trenger jeg?

November 28

Lagring røyter er stor for akkurat det - lagring ting der de er ute av veien, men fortsatt tilgjengelig når du trenger dem. Boder kan være bygget på solid fast fundament eller "skrenser" eller flytende grunnlag, som er enkle å bygge og i noen tilfeller kan et skur skal flyttes. Men en god kaste trenger et godt gulv: solid, holdbare og riktig bruk av skjulet.

Betong eller tre

Grunnleggende skur gulv alternativene er betong eller tre. Betong er solid, solid, holdbart og vanligvis dobler som en stiftelse. Tre tilbyr flere alternativer i materiale og finish. Bygge en betongplate foundation/gulv krever ferdigheter i å lage former og helle og etterbehandling betong; det krever også en kilde til betong, fra en leverandør eller en leid mikser. Tre krever god snekker ferdigheter.

Betong

Et betonggulv støtter tungt utstyr som plen traktorer. Det er lett å rengjøre, spesielt hvis det er forseglet så søl ikke trenge gjennom porene. Det er lett å lage en rampe for hjul utstyr. Betong kan være dyrere enn tregulv og tar lengre tid å installere på grunn av utformingen og herding krav. Betong kan sprekk hvis basen ikke er heldekkende eller hvis bakken forlik eller flytter for å utøve bøying eller kronglete press.

Tre paneler eller planker

Tregulv tilbyr to grunnleggende stiler, paneler eller planker, vanligvis sammen med not og fjær tilkoblinger. Paneler er kryssfiner eller orientert strand styre (OSB), består av tre limt sammen under press. Planker kan være solid styrene spikret side ved side eller Not-og-fjær, med sammenflettede kobling, like husholdninger parkett. Begge alternativene kan være malt eller dekket av vinyl fliser eller noen andre belegg.

Tre farene

Alle tre er fuktighet og insekt skade. Skur gulv bør være press-behandlet tre, injisert med noen konserveringsmiddel å forhindre rot og avskrekker termitter. Tregulv er også underlagt fliser, sprengning og vridning, som kan presse festene opp og løsne gulv. Tre er også utsatt for misfarging og skade fra olje og andre søl med mindre det er forseglet eller malt.

Velg ved bruk

Velg skur gulv basert på bruk av skjulet. Betong er det beste alternativet hvis du lagrer tungt utstyr og rotete verktøy, som plen traktorer, tillers, utenbordsmotorer og trearbeid eller andre elektroverktøy. Tykk press-behandlet kryssfiner, er minst 3/4 tommers, neste sterkeste alternativ, egnet for de fleste hjem lagring. Not og fjær plankekledning er den mest attraktive og dyreste. OSB er akseptabelt for "lys plikt" bruker som potting skur og grunnleggende plen og hage utstyr.