Hva slags skruen skal brukes på gjerdet jernbane?

February 15

Hva slags skruen skal brukes på gjerdet jernbane?

Skinnene på en stolpe og rail gjerde er de horisontale medlemmene som knytte til innlegg ved å tilpasse til eller mot dem. Bedre hjem og hage, kan du knytte dem i fire måter. Med mindre annet er oppgitt, bruk Phillips eller spor, flat head, Senkskrue, måle 4 eller 6 treskruer som er værbestandig. Disse inkluderer galvanisert skruer, som sink-dekket, rustfritt stål og messing skruer.

Bolig Joint

En bolig felles for et gjerde består av en groove skjære eller ansiktet til innlegget, høyde og eventuelt dybde, av din rail som din rail sitter i, enten helt eller delvis. Bruk skruer som 50 prosent lengre enn bredden på din skinnen. For eksempel for en 2-tommers bred rail, bruk 3-tommen-lang skruer.

Blokk Joint

En blokk felles er der du spiker eller skru små blokker av tre til sidene av innleggene, så spiker eller skru din skinner på blokkene. Hvis du skruen din skinner loddrett din blokkene, må de være lengre enn høyden på din skinner ikke enn kombinert høyden på jernbane og blokk. Hvis du skruen din skinner gjennom din blokker i vinkel og i innleggene, kan du bruke lengre skruer.

Stumpen felles

En stumpen felles er der du bare fikse skinnene mellom innlegg av spikerslag eller skru gjennom skinner i en vinkel i innleggene. Det er den svakeste måten å feste din skinner på innleggene dine. Tynn skruene er bedre for en rumpe felles, tykkere skruer kan dele slutten av skinnen. Bruke måler 3 istedenfor måler 4 eller 6.

Mortise og Tenon felles

For en mortise og tenon felles, kuttet en slot i innlegg kalt en mortise og kutte en tenon på slutten av din tog til passer inn i den. Utvendig mortise og tenon leddene er ofte pegged stedet spikret eller ødelagt. Med andre ord, du skru hull gjennom felles og sett en sylindrisk stang kalt en pinne. Men hvis du foretrekker å skru din mortise og tenon joint, bruke en skrue ikke lenger enn bredden på innlegget ditt.